Touch Switch

E

em00guy

Guest
Im newb imajo nekatera vprašanja z vezjem.Im ustvarjanje touch stikalo uporabo tega kroga tukaj: http://www.paia.com/touchsw.htm Težava je v tem, da ima 4001 čip CMOS vss in vdd pin, da jaz ne vidim v tem shematski.Ali to pomeni, da mi ni treba povezati te nožice.In za to vprašanje, kaj je prav in vss vdd.Prav tako glej v zvezi z zatiči 12 in 13 korito 680k upor, kako se to razlikuje od cmos napajanja.Hvala veliko, in jaz apoligive za mojo newbiness.

vss je razlog, in vdd je moč.V shematično, conncetions na oblast to pomeni, da je odgovor da, morate povezave na vaše moči rails.It omenja v tem članku, da je vse, od 5-18V naj bi bila sprejemljiva.Večina šele raba 5 za vdd in GND za vss.

To stikalo proizvaja samo impulz za določeno obdobje in po kratkem boste vzeli prstom plošče bo šla preveč off.Torej, če mislite, da boste pa somethng na odgovor pritrdilen, vendar le za nekaj časa.
Običajno stikalo ob dotiku enkrat aktivira izhod (ON) in ob dotiku spet disactivates proizvodnje (OFF).
Mogoče bi si raje to možnost?

HI,
U boste našli veliko več CIRCUIT AT
www.discovercircuits.com / C / kapacitivnost-sw.htm

IanP wrote:

To stikalo proizvaja samo impulz za določeno obdobje in po kratkem boste vzeli prstom plošče bo šla preveč off.
Torej, če mislite, da boste pa somethng na odgovor pritrdilen, vendar le za nekaj časa.

Običajno stikalo ob dotiku enkrat aktivira izhod (ON) in ob dotiku spet disactivates proizvodnje (OFF).

Mogoče bi si raje to možnost?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back