Top točka zaznavanja v sliki

M

minuri

Guest
Delam projekt o multiscaling in moram odkriti top točk. Za vsako Gaussian filtrirana slika točke se izračunajo. Ali lahko nekdo predlaga metode za identifiation vrhunskih točk v sliko?

kaj vam pomeni top točk slike pomeni, maxima iz slike ... Če želite odkriti lokalne maxima nato pa poskusite z uporabo Laplacian filter na sliko ... tj convolving slike z Laplacian masko ... kot ste rekli, da ga uporabljate filter Gaussovo pred tem, da je bolje uporabiti Laplacian od Gaussove filter na sliko ... To bo zmanjšalo število izračunov skupaj ... v matlab je funkcija "fspecial", ki bo vrnil Laplacian z masko Gaussova in potem uporabite imfilter, da jo filter ...

To je pravzaprav odkrivanje ednini točk v Večnivojski prostor za prepoznavanje obrazov. To je potrebno, da sem jih odkrijejo top Ponts in nato kot prodaja različne točke, se kritično pot in s študijem, da bi moral razkriti, ali je točka, pomembni ali ne, kot pomembne točke so rekli, da je treba ohraniti kljub lestvice. Ali imate gradivo v zvezi s to izvajanje? Vesel bom, če mi lahko pošljete ali povej mi kje lahko najdete.

Hi, Am prav tako iščejo slike obnovo algoritem, ki uporablja top točk in kritične točke? Zlasti v software R. Bi lahko kdo ve, prosim pomoč

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back