toner PCB način prenosa

D

david90

Guest
Včasih sem železo za prenos tonerja na PCB, vendar sem dobil briše med zatiči.Nekateri v sledovih niso ostre in zaobljene pogledal.

Ali sem dal preveč pritiska na PCB, ko likanje?

Živjo,

Mislim, ali vam pregreta papirja in ga razširiti, ali pa ga potisnite z uporabo preveč pritiska z železom.V drugem primeru bi bilo videti sledove so rahlo mestu v njihovi bližini.

S spoštovanjem.
Last edited by s_cihan_tek na 21. november 2008 12:34, edited 1 v času celotnega

Jaz sem z uporabo lupine n tiska in Imam težave vedeti, kdaj prenehati likanje.Če sem pa preveč železa toner razširitev in most med pads (naučil od 2. poskus).

Uporabil sem PnP veliko do sedaj brez kakršnih koli težav.Moral bi železa je 6-7 minut brez uporabe preveč pritiska.Kaj je bolj pomembno, temperatura železa.Je treba pri najvišji temperaturi, ki ne PnP razširi.PnP mora biti ravna, kot nova, ko likanje.

Prav tako bi bilo treba za likanje brez pare.

S spoštovanjem.

Še ena stvar: ti bi najtemnejši možni tiskanja (tiskanje, medtem ko v laser jet etc)

KoRGeNeRaL wrote:

Uporabil sem PnP veliko do sedaj brez kakršnih koli težav.
Moral bi železa je 6-7 minut brez uporabe preveč pritiska.
Kaj je bolj pomembno, temperatura železa.
Je treba pri najvišji temperaturi, ki ne PnP razširi.
PnP mora biti ravna, kot nova, ko likanje.Prav tako bi bilo treba za likanje brez pare.S spoštovanjem.

Treba je temno modra.Temnejša kot barva neuporabljenih papirja.To postane malo temnejši, ko je več toplote.

KoRGeNeRaL wrote:

Treba je temno modra.
Temnejša kot barva neuporabljenih papirja.
To postane malo temnejši, ko je več toplote.

david90 wrote:KoRGeNeRaL wrote:

Treba je temno modra.
Temnejša kot barva neuporabljenih papirja.
To postane malo temnejši, ko je več toplote.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back