Tiskane obrnjene F antenski simulacije

R

rubdawg

Guest
Sem poskušal simulacijo tiskane-F obrnjeno anteno z @ s DS in niso imeli sreče pri pridobivanju pravilne nastavitve. Območje, kjer PCB antena printedo je samo ena plast plošče in ga poveže z večplastno ploščo. Ali obstaja način za to, ali me vzeli wron pristop v tem primeru. Imam prtotype dejanskega anteno in vem, da ne kažejo tudi na 2.4GHZ in VSWR sem bila izmerjena aroun 1.7:1 vendar v simulacijah sem imel srečo pri pridobivanju kaj blizu. Jaz lahko zagotovi več informacij, če je to potrebno, vendar pa vsaka pomoč ali bi bil vpogled v veliko zahvalo.

Živjo, jaz ne, kako si nastavite svoje simulacije, ampak za mene, to je tisto, kar sem naredil za uporabo PIFA Zeland in sonet. Odstranite tla pod PIFA. Nastavite debel "zraka" plast (1000 mm) med dielektrično in spodnjem kovine. Končno, določiti zgornjo in spodnjo kovine do prostora. Oglejte si sonet forum pod svojo bazo znanja. Videti bi morali nekaj razprave za simulacijo anteno z odstranjeno ozemljitveno ploščo [/ url www.sonnetusa.com]

Zdravo Moja Nesramnež u so nekatere podrobnosti iz tega ti. S spoštovanjem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back