Tipi anten in teoretično Gain / Directivity

B

b4bb4ge

Guest
EDA člani odbora,

Pravkar sem začela službo v RF / antene inženiring, vse inženirjev tukaj vedo vse različne vrste antene in kakšne so njihove Usmerjene / dobiček je, da sem bil začuden, če bi nekdo povej mi, ali različne vrste, kjer sem lahko le najti slike različne vrste in pridobitev / Usmerjene.

Mislim, da vse to pride s časom in vem, več vrst, kot so patch antena, antena žice, doorstop antena, Lens antene, vendar pa je posebne vrste, da ne vem, kot doorstop antena Samo to vem, kakšna je njena dobiček je zato, ker imam dejansko videl enega, in mojega znanja optiko sem mogel razbrati teoretičnih dobiček.

Jaz sem pripravljen dati točk kdo lahko neposredno me, kje lahko najdem slike in si pridobijo vzorce večine antene tam zunaj.

I ima trenutno knjige Antenna theory analiza in oblikovanje, mikrovalovne inženiring (Požar), Elektromagnetika (Popović), RF in mikrovalovni Handbook, in Antenna Engineering Handbook, vendar nobena od teh so le slike actuall antene in vzorcev dobiček.

I have searched in iskali skozi oblike in niso našli tisto, kar iščem, to se zdi kot najboljše mesto na spletu zaprositi to vprašanje.

Hvala lepa

Ste poskusili na http://www.rfcafe.com?
Imajo veliko sredstev v RF.

Moj predlog je, da simulira antene Simulator in si lahko ogledate dobiček / Usmerjene.

V nasprotnem primeru ga boste eno od simulatorja spletne strani, kjer lahko najdete nekaj primerov.

Ja, sem se potrudil ti rfcafe.com ima vse večje motnje, nič pa o tistih, ki se navadno ne uporabljajo kot sem že omenil vrata postaje je oblika antene objektiv, ampak je zelo poseben objektiv rabim nekaj, kar govori o vseh posebnih primerih antene.Kar simulatorji je isto stvar, ki sem jih, če bi simulirali sem vedela, kaj je tam zunaj, in da bi bilo v redu, vendar ne najdem vseh različic anten.

Hvala ti so dobri priporočil, ampak sem že bil tam in ni povsem v globino dovolj drugih idej?

hvala še enkrat

si lahko preberete prvi dve poglavju antene Théry balanis jih naložili, da v tem forumu.
tega poglavja, ni treba theorical knowlage elektromagnetnih

če kdorkoli ima anteno simulator prosim priskrbeti se mi isto.

s spoštovanjem
rahul

Hvala vfone To je super!ne da si zaslužijo nekaj točk.

Prebral sem ga Blanis Antenna theory (lastna knjiga je super knjiga), vendar to ni tisto, kar sem iskal, vendar mornarica vzorcev je velik!

Preverite podrobnosti o različnih vrstah Značilnosti antene v naslednjih prilogo
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

snkhan, da je velik, vendar pa je ista stvar, ki vfone če mi.hvala za vso pomoč, čeprav je res apreciated

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back