Timing vprašanje. Prosimo, pojasnite,

S

sam33r

Guest
Prosimo, pojasnite naslednje vprašanje. Opravičilo, če napotenih v forumu narobe. Q) so najmanjši in največji zamud med vsako niz zaporednih vrat označene kot # (min: tipično: max) ns in so označene na izhodno vozlišče vožnje vrata. (Ne pozabite, čas enačbe so ≤ in ≥ omejitve). Potrebujete tudi naslednje: · T_setup = # (1: 1: 2) ns. · T_hold = # (1: 1: 2) ns. · T_skew = # (1: 1: 1) ns za uro. · T_clock-Q = # (2: 3: 5) ns. · T_logic = # (1: 2: 3) ns za vsako logiko vrata iz katere koli za katero koli izhoda. Razmislite naslednjo kodo (izvedeni točno tako, kot je opisano): reg A, B, C, D, E, vedno @ (posedge ura) začeti

Sem razložiti, če nam poveste, kateri del ne razumete.

Hvala za odgovor. Vem, da koncept ciklusa krajo v ključavnice. Oblikoval sem logiko iz Verilog kodo in izračunan zamude pri največji logiko. Toda odgovor je ne ujemajo. Obvestite me splošen način za reševanje teh problemov, kralj, ki vključujejo najmanj uro obdobju, set-up čas, izračuni časa držite. Hvala vam.

Post vaš poskus. Na splošno velja, saj si ne morejo izposoditi čas od 1. kroga naprej, jo je treba samo pogledati v trenutni cikel pol in naslednji polovici cikla, in izračunajo max čas za vsako 1 cikel segment.

Ahh! Dobil sem ga ko sem bil narobe. Hvala za pomoč, čeprav. :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back