Temperature Graph na TFT LCD

G

garg29

Guest
Hi Friends,
Moram prikazati Graf & vrednosti Temperatura odčitkov iz 8 različnih virov, kar pomeni 8-kanalni temperature skener.Te odčitke je treba prikazati na 10.4 "TFT LCD (barve), skupaj z njihovimi živo graph.Something podobno sliko sem pripeta. Ne vem, kje naj začnem in kako začeti. Sem seznanjen s PIC16F & PIC18F serija microcontollers. Ali potrebujem ARM9 za ta typr projektov. Moram ohraniti minimalne stroške proizvodnje, tako da moram čim več strojne opreme, design & ssoftware možnem času.Čakam na vaše odgovore, hvala veliko,

Kar zadeva najboljše,
Garg
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Živjo,
Microchip ima grafično knjižnico za delo z zasloni (za pic24, DSPIC)
http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=2608&page=1&param=en532061

mikročip je demo board z grafičnimi kontrolorja SSD.so tudi grafične liberary za ta krmilnik.zaslona je 3,5 "velikosti. lahko zamenjati zaslon s svojim 10" zaslonom.to je delo, če spremenite pokazati posebno kodo, kot vsi veliki zaslon velikosti RAM manjše zaslone.

Hock

Najlepša hvala za odgovor.
Saj ni, da sem za delo z le Microchip kontrolorji.Lahko delo z drugih, ki so tudi, prosim spodbuditi mi najboljši način.

Zdravo!

Rekel bi, da vam ni treba ARM procesor za to.
Razlog za to je, da je temperatura ponavadi giblje počasi.
Seveda je odvisno od vaše prijave, ampak jaz bi rekel
da če pogostnost vzorčenja je okoli nekaj Hz, potem
imajo dovolj časa, da posodobite svoje grafe.

Rabim TFT na dotik (CPU = MSP430) za
statične slike.It works fine, čeprav ni med DMA
CPU in zaslon.

Seveda, ne morete prikazati gibljive slike, vendar očitno
da ni kaj hočeš.

Dora.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back