tem, kako povečati vnos impedanca za prstan oscilator

B

beabroad

Guest
hi vse

Jaz sem oblikovanju prstan oscilator, ki delajo na 2.5GHz.Input impedanca, ki ga iščete nadzor napetosti je le 100m ohm.Rad bi vedel, kako povečati to.
Moj obroč oscilator je trenutno nasičenih Sigle, ki se je končalo inverter prstan oscilator.In nadzor napetosti uporablja trenutni vir nad in pod inverter.

Hvala.

Hi beabroad,

Did you mean trenutne sestradana?Ker, če je vaš trenutni inverterji so v resnici,
sedanje nasičenih torej, kako bi vi morda spremeniti inverter zamudo, in tako
frekvenco, na kakršen koli znaten znesek?

Mogoče, da je tisto, kar je tvoj problem?

V vsakem primeru, ki je videti v vašem Zin vrata trenutnega vira FET bi morale biti
precej visoka.Kaj imate visi stran od nadzora vozla?

Zahvaljujemo se vam za odgovor.
kako visoko se vhodne impedance za prstan oscilator je treba?več M?

Hi beabroad,

Ko je videti v vašem shematično, se zdi, da ko ukrep Zin of
ring oscilator, ti si merjenje zout za diode, povezane FET, ki
mora biti vrstni red 1/gm.Torej, 100mohm je primerno za merjenje.

Prav tako, zakaj želite to impedance za visoko?Kaj hočeš je, da
veliko spremembo v tekočem za majhno spremembo v napetosti na vozlišču nadzora,
kar se odraža v nizki impedanca, ni visoka.Torej, bi morali biti v redu.

Kaj pa je o uspešnosti oscilatorja obroč, ki ne izpolnjujejo yhour spec?

Na zdravje,

hvala analogTechie.

Žal sem naredil napako.I izračuna impedanca pri nizki frekvenci, za Vctrl je nizke frekvence.To je sedaj OK, input impedance pri nizkih frekvenc je več kot 100M ohm.
kaj je proizvodnja impedanca za prstan oscilator?Slišal sem, da mora biti čim manjša, da se prepreči parasitics na naslednji krog.Kaj je pogostost izberem pri izračunu impedance output?Je to na 2.5GHz?

zdaj, moj PLL je valovanje napetosti za 30mV, ko je stablized.moj colleage me predlagali za uporabo delilnika napetosti deliti svoj 2.5GHz VCO proizvodnje po 4, in se potrudim, da je.Moj Loop filter 3. Za eno pasivno.Pasovne širine za zanke filter 2MHz.

beabroad, morda lahko daš analogno "pomagal", s pritiskom na tipko "help me" gumb, če res misli, da ti je pomagal.
blahblah

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back