Težave z Mplab ICD v macbook z usb serijski pretvornik

G

Gasskon

Guest
Pozdravljeni, sem novi v TSI forum, ampak imam resen problem, in je vprašanje, zakaj je moj macbook ne deluje tako dobro programating in razhroščevanje PIC okolja kot Pentium IV?

Jaz delam z Mplab sowtware okolje z ICD2 debuger v vezju, v 2,6 GHz macbook s 4 GB RAM z operacijskim sistemom Windows XP v vzporednikov 4,0

lahko opisali, kaj ne deluje točno?

si poskusil zagnati v Windows (a la bootcamp)?
in ne posnemajo z vzporedno ...

Hvala za pomoč mi v to trouble.Well vprašanje je, bom lahko programate enkrat tudi dva krat pic v mojem primeru 16f876a model.Ampak ...če hočem reprogramate kot trikrat več ...programu je ves čas posodabljanja pomnilnika, in ne deluje.V zadnjem času sem bil v mojem laboratoriju mojega inštitut programating ta čip sem bil kot 10 minut programating čip in kot 90 minut ponovni prekleta Windows XP.Karkoli bom rekel pomembno vprašanje je, da so vrata USB v serijski pretvornik prepozna, se icd2 voznikov corectly instalated je debugerr je conecting z tainner krovu, lahko programate in tudi breakpoints za prikaz programski spomin, ampak pride trenutek, ko se mi macbook dobil noro !!!!!!

Pozdrav iz Baskiji,

si tu uporablja bootcamp, en demarrant le mac complètement sous xp (et pas en prehodu par vzporedno) est ce que cela fonctionne ou est ce pareil?

aussi kot tu essaye un autre pic?

Zdravo Kripton žal pa im ne govorijo francoščina dobro i so prevajalci na spletu, ampak ni moj jezik govorim običajno Španščina tudi Baskovščina frecuently to traja dva leto, ker delam v malo mesto blizu San Sebastian, Guipuzcoa, Pais Vasco, in unfortunatley Španija ....... veš Španija San Fermín, vino bull boju ...

Ampak jaz razumem, kaj si say.No. ..I dont so instalate xp v bootcamp, vendar je ena od številnih rešitev, sem razmišljal o tem.Vzporednikov namizju 4,0 je program, ki podpiranje moje XP Windows.Sem tryng programate je 16f876a pic, približno dva tedna, morda ni dovolj časa za začetek spravlu programating v drugačnem okolju, veš je Mekintoš teče xp, in tudi mi personatly nisem tako dober študent v elektroniki.

V qestion je, da je moj računalnik v inštitutu, ki je pemtium IV zaženete mplab icd2 pravilno, veš ... lahko debug ac jezikovni program wihthot problem, seeyng vse paramaters hočeš, kot strojne odvodnikom, registre, wahatever želite .Na žalost moja lepa mac, da je tako dobra programating glasbo (to je druga istory da drugi dan sem lahko pojasnite) programating čipov ni tako dobra.Moj mac ima 4 GB RAM, vendar teče Mplab kot Pentium 2 !!!!!!!!!!

Pozdrav iz drugih vzporednih Svet

Mir iz južne Baskiji

živjo,

Jaz
didnt poskusite mplab na macbook zato sem Nimate nič primerjati ...vendar se povračila vzporedno je, da posnema usb pristanišč in grafičnih kartic.zato se lahko počasi z igrami, ali ne prepozna usb doncgles za primer, vendar deluje fino, če boot Mac z bootcamp, je kot ste pravi pc.

Kakorkoli že, jaz nobenkrat had a vzporedno teče kot Pentium 2, kolikor je hitrejši od tega.Tako vaša okna morda poškodovan?si namestite še nekaj v oknu del?
isnt trdem disku celoti ali skoraj (moraš 10% prostega prostora najmanj)

lahko vložijo nov navidezni stroj z vzporednimi in namestite le mplab v to?
ali namestiti bootcamp naj bi zagotovo rešilo problem.

upanje to pomoč.

Zdravo Kripton rešitev, ki jo dajejo, so verjetno najboljša stvar, kar lahko naredim to teden dni sem poskusil instalate xp iz bootcamp ali morda reinstalate navideznega stroja s samo elektronske programske opreme v xp.

Mogoče
je preveč programske suporting xp.Seznam je to;

Proteus
Orcad
Mplab
MpicprogrammerAres
Internet TVMicrosoft Office 2004
Fire fox navigator
Avast antivirusIn macosx:Logic audio
Live ableton
Torq DJ softwareXcode

Amule