Težave z lange sprežnik MWO

A

alexandr22061986

Guest
Zdravo

Imam nekaj težav z MWO.Ko sem povezavo Mikrotrakasta linije za igle iz lange spojnik za postavitev View so povezane napačne.

ste prvič povežete jih shematičen, in po ustvarjanju postavitve je mogoče povezati pravilno!

Kaj pomeni ustvariti?Sem povezavo na shematičen in potem pritisnite ikono na orodni vrstici Pogled postavitve.

Izberite vse elemente v postavitvi in izberite Edit: Snap_All_Together.

Res je treba iti skozi kako začeti vodnik.To vas bo vodil skozi nekaj primerov postavitve.

Morate uporabiti "snap skupaj" funkcijo v postavitvi MWO.

Ponavadi, izberete elemente, ki jih želite obdržati na mestu, potem pa Control-izberite element, ki ga želite postaviti pravilno, in nato izberite "Snap skupaj" gumb na orodni vrstici.Če Lange povezavo in MLIN elementi različnih širin, potem bi si dal MTEE $ med njimi, da je pameten korak element, ki samodejno zaznava širino linij obeh strani in postavlja v pravilen korak model.

- Max

Hvala za odgovore, vendar MWO 2002 je resnično napaka.Jaz napeljati prevod 2006 - povezava Pravilno.

zakaj dont uporabo ADS?njenih tako močna in ima veliko funkcij!dont mislim, da moram začeti katero koli drugo programsko opremo!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back