Težave z Assura LVS

P

Pantich

Guest
Imam nekaj težav prehoda Assura LVS na simetrični vezja.Assura mi, da sem za izmenjavo zatiči.Če naredim to, LVS je uspešno opravljeno, vendar mislim, da je treba opraviti tudi, če ne izmenjavi njih.Sem poskušal prenesti Diva LVS in je naredil to uspešno.
Jaz tudi druge tokokroge, ki temeljijo na eni in simetričen so opravili Assura in Diva LVS uspešno.
Ali lahko kdo pomaga mi, prosim?
Hvala

Pantich wrote:

Imam nekaj težav prehoda Assura LVS na simetrični vezja.
Assura mi, da sem za izmenjavo zatiči.
Če naredim to, LVS je uspešno opravljeno, vendar mislim, da je treba opraviti tudi, če ne izmenjavi njih.
Sem poskušal prenesti Diva LVS in je naredil to uspešno.

Jaz tudi druge tokokroge, ki temeljijo na eni in simetričen so opravili Assura in Diva LVS uspešno.

Ali lahko kdo pomaga mi, prosim?

Hvala

In kako lahko odredi kočići v netlist?
Zahvaljujemo se vam za odgovor.

Pantich wrote:

In kako lahko odredi kočići v netlist?

Zahvaljujemo se vam za odgovor.

Thank yo rajesh13.Sem spremenil pin Da, ampak sem še vedno ista težava.Vsaka druga rešitev?

Prosimo, upoštevajte, da Assura je čisto hierarhično orodje.
Tvoj problem je najverjetneje zato, ker si ne uporabljate različico primerna za Process Design Kit.
Lahko preprosto dajajte Process Design Kit v katero koli različico Kadenca in wack ven rezultat.Stvari se bodo izadju narobe.
Prepričajte se, da je Cadence uporabo je recommmended vašega livarne.

Ena od zanimivih tem je treba upoštevati, je, da če vam hrupa simulacija v IC446 hrupa in simulacije v različici IC5.0 Tako ti je dal različne rezultate.

Če vprašaš mene, bom rekel, da uporabite IC5.033.Ne uporabljajte IC5.0 kot je to zal veliko težavo.

Sem že rešili moj problem.Ta stvar je bila, da sem bil z uporabo simbola tokokrog kot shematski.Vendar se zdi, da Assura ne delujejo dobro s simbolom mnenj.Torej sem moral uporabiti shematski pogled in da je borov tam.
Hvala vsem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back