težave s srcem utrip senzor

B

binu.kr

Guest
hai vsi
Zdaj že delajo s srcem utrip spremljanje projekta v p16f877a ... prst se uporabi za odkrivanje srčnega utrip count .... ampak
doesnt dajejo dejanske count .. v eni minits njenih več kot 256 ... če mi ne kraja prst v senzor del poda svoje pravilno štetje pomeni'0 '.. ampak wen smo se prst med visoko intenzivnost rdeče LED in ldr count je več kot 256 .. mislim nihanja v prst vpliva na zaznavanje dela ..jaz dont znanje kako v priložiti diagram vezja zdaj uporabljajo LM358 in
7. pin za lm358 je senzor izhodno .. zdaj povezuje
7. pin na ledand tudi PORTC0 PIN VENDAR IAM ne uporablja dvigni se v PORTCO PIN .... CAN U PLAESE Pomagaj mi pri reševanju tega problema
To je Circuit DIAGRAM LINK http://onlinetps.com/heartbeat.GIFthankzzzzzzzzzzzzz vnaprej

To je slab stik z mojim mnenjem, ampak jaz nisem slišal besede o vas poskuša prilagoditi senzor
za občutljivosti, kot je očitno, da je potrebno z vezjem.

thaaankz ............
ya zdaj poskušam prilagoditi senzor veliko časa in včasih imam aproximate count .. ampak ne konstantno .. in zdaj že dal 100uf capcatior in potegnite v output pin za lm358 da priključen na Portc0 .. proizvodnja je boljša od stare ... ampak včasih njene različne

Ne razumem, kako si povezan v kondenzator.A pullup upor se ne sme spremeniti karkoli, povzroči LM358 ima push-pull output.

pullup v Rc0 .. in
7. pin za lm358 priključen na kondenzator ve pin in sem na gnd (100uf)

A raje Nečovjek vezje za moje mnenje.A bolj vsestranski rešitev z uporabo linearne AC ojačevalnik s pridobijo od 10 do 100 in PIC ADC kot programirljive prag detektorja.To bi omogočilo pridobiti avtomatskim nadzorom in podobnih funkcij.

Strinjam se s FVM da svoje slabe zasnove, kot je odvisna od LDR.
To ne bo nikoli točna.
V mojem skromnom mnenju "najti nadomestna vezja".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back