Težave pri branju AT ukazov s PDU način (PIC16F877A in T68i telefon)

L

lloydi12345

Guest
Hi, smo projekt, in je sms temelji mikrokrmilniška. Jaz sem z uporabo Sony Ericsson T68i za telefon in sem z uporabo PDU format. Testiranje vse na HyperTerminala zdi v redu. Zdaj, bo simulacija, programiranje na mikroC PRO in z uporabo virtualne serijska vrata sem lahko dobili odgovor iz telefona z uporabo samo usb podatkovnega kabla. I poslali "AT" na telefon s pomočjo UC in sem lahko prejmete "AT in" OK "iz njega. Program deluje v redu, vendar v resnici ne deluje na način, bi moralo biti. Problem je, mikrokrmilniška nima Ne zdi, da se glasi "OK" podatkov, ki je razčlenjen na dnu programa. Če je pravilno brati, naj 8. pin PORTB luči LED. Can you help me jasno problem? To kodo spodaj je samo delo do 2. znak, ki je "T"
Code:
 unsigned char recv [9], int x; void main () {PORTB = 0x00; adcon1 = 0x06; cmcon = 0x07; trisb = 0x00; uart1_init (9600); delay_ms ( 1000); uart1_write_text ("AT"); uart1_write (10); / / line krmo uart1_write (13); / / prevoz delay_ms vrnitev (500), za (x = 0; x

Fantje Zdaj sem sposoben komunicirati Microcontroller in telefon, ampak problem je, da je samo simplex. Jaz lahko samo pošiljanje besedilnih sporočil, ne pa tudi brati. Povezave sem le, so bili RX, TX in GND pin na telefonu. Ali mi lahko pomaga, kako brati sporočila iz telefona? Prosim? : (

Guys sem zdaj lahko komunicirajo Microcontroller in telefon, ampak problem je, da je samo simplex. Jaz lahko samo pošiljanje besedilnih sporočil, ne pa tudi brati. Povezave sem le, so bili RX, TX in GND pin na telefonu. Ali mi lahko pomaga, kako brati sporočila iz telefona? Prosim? :?. (
Hi, pls i uporabljajo CCS PIC C prevajalnik, lahko u poslati vzorec številka za pošiljanje SMS-u, če ne veste, kako uporabljati PIC C u lahko pišete v mikroC bom to Interprete hvala . Jaz sem z uporabo telefona, je Sony Ericsson T68i preveč. Prav tako je treba uporabiti MAX232 za vmesnik telefon z PIC16F877A?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back