Težave o merjenju sigma delta modulator

S

skyjam

Guest
Delam na PCB izvajati prvo da CT Sigma Delta Modulator z zelo počasen vhodnega signala <10Hz; 200KHz pogostost vzorčenja.

Imam končan moj krovu in imam nekaj rezultatov.Dobra novica je, da je odbor lahko deluje, vendar je SNR uspešnosti je le 45 dB ... in moje pričakovano vrednost 100 dB ...

Mislim, da je glasnih zunanjih DAC reference in vhodnega signala, so morda razlog za slabo SNR uspešnosti.Torej, želim od vas zahtevati, da priporočamo nekaj primernih "stroji" za merilne naloge ...

Tukaj je nekaj vprašanj, s podatki:

1.Vhodni signal amplitude zelo nizka, kar je le približno 40mV.Lahko vam priporočamo vrsta generatorja signala, ki lahko zagotovijo tako nizkih diferenčni signal in dovolj precizni?Ali pa obstajajo načini, da se vhodni signal "čisti"?

2.DAC referenčni signal iz preprostega uporovnem delilnikom, tako natančnost oskrbe z delilnikom je pomembno.Sem rabil a DC napajalnik (Agilent E3631A) za DAC reference vendar hrupa amplituda je približno 100mV z 5V izhodne napetosti.Torej si lahko priporoči vrsto DC dobava služila kot čista DAC reference?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back