Težava v Simulacija uporabo ncsim

B

bluerockers

Guest
Živjo!
Včasih sem nc za sestavljanje moja koda in potem uporabi ncsimg soncu simulatorja.
Naslednje napake pride:

* F, nosnap ... "work.abc_tb" ne obstaja v knjižnicah.

abc_tb kjer se preskusni napravi

tudi, ko sem poskušal zbrati manjše koda na isti lokaciji in simulacijo, sem bil sposoben opraviti simulacije.

before using ncsim?

Ali ste narediti ncelab
pred uporabo ncsim?

Ajeetha, CVC
www.cvcblr.com

I did ncelab po zbiranju kodo.Nimam napake.
Ko sem teči ncsimg, potem pa dobim napako.Simulacija ne dela

bluerockers wrote:

I did ncelab po zbiranju kodo.
Nimam napake.

Ko sem teči ncsimg, potem pa dobim napako.
Simulacija ne dela

Živjo!
Dobil sem naslednje sporočilo:

ncelab: 05,50-p004: (c) Copyright 1995-2005 Cadence Design Systems,
Incncelab: * E, DLMKDF: Ne morem dodati privzeto opredeliti STD / opt/tools/hw/ncverilog/5.5/tools/inca/files/STD.
ncelab: * E, DLMKDF: Ne morem dodati privzeto opredeliti synopsys / opt/tools/hw/ncverilog/5.5/tools/inca/files/SYNOPSYS.
ncelab: * E, DLMKDF: Ne morem dodati privzeto opredeliti IEEE / opt/tools/hw/ncverilog/5.5/tools/inca/files/IEEE.
ncelab: * E, DLMKDF: Ne morem dodati privzeto opredeliti področje / opt/tools/hw/ncverilog/5.5/tools/inca/files/AMBIT.
ncelab: * E, DLMKDF: Ne morem dodati privzeto opredeliti vital_memory / opt/tools/hw/ncverilog/5.5/tools/inca/files/VITAL_MEMORY.
ncelab: * E, DLMKDF: Ne morem dodati privzeto opredeliti ncutils / opt/tools/hw/ncverilog/5.5/tools/inca/files/NCUTILS.
ncelab: * E, DLMKDF: Ne morem dodati privzeto opredeliti cds_assertions / opt/tools/hw/ncverilog/5.5/tools/inca/files/CDS_ASSERTIONS.
ncelab: * F, DLINIT: ni bilo mogoče inicializirati knjižnico sistemskega vmesnika.

Po ncelab, ne zaženete simulacijo na posnetek datoteko si že pripravljen?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back