Tanner Tools T-Spice prehodna analiza

E

Elyments

Guest
Hi, Im poskuša delo naše porabo energije filter Jaz sem ustvaril v Tanner orodja L-Edit, ive je svetoval opraviti prehodne analize to to, ampak jaz dont res veš, kako iti o tem, moje izkušnje te programske opreme je zelo majhna! Jaz bi cenil kakršnokoli pomoč! Elyments

L-edit je postavitev orodje. Ali imate shematskimi? T-Spice je teči od netlist ustvari S-edit. Če želite narediti post-postavitev simulacija, kar potrebujete za "delno dovoljenje" netlist od postavitve. Morate prebrati postavitev priročnik za podrobnosti netlist pridobivanja in post-postavitev simulacija. Ne morem veliko pomagati, kot sem le kdaj uporabiti preskusne različice Tanner. Keith

Hi, sem šel naravnost iz postavitve v L-Edit in izvažajo to, da T-Spice za simulacijo. Ali ima kdo kakršne koli primer ukaze za izvedbo prehodne analize pri T-Spice izdelati porabo energije mojih filter?

Predvidevam, da je aktivni filter. Morate ustvariti subcircuit iz njega nato dodamo napajalniki, vhodnega signala in obremenitev. Ali prehodne ali DC analize in sonda trenutno vzeta iz ponudbe. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back