TANGO DOS SCH in PCB knjižnice

F

fjpompeo

Guest
Hi there,

Rabim TANGO DOS SCH in PCB osebne knjižnice.Programski paket, so allready nameščen tako da, če imate svojo in želijo deliti ...

Hvala,

Fernando

Fernando, to je zelo stara CAD programske opreme, imate omejene možnosti, da bi našli knjižnice za dejanske sestavne dele.
Po drugi strani DOS Orcad ne more proizvajati netlist za Tango, in je boljši kot shematično zajemanje Tango.Včasih sem DOS Orcad SCH in DOS Tango PCB za več let, vendar na žalost nimam kopiji.Umrla sta toghether s harddrive in nemaren.

melc,

Zahvaljujemo se vam za hiter odgovor.Moj TANGO kopija je bilo izdano dovoljenje, da ne želijo kupiti nek drug paket CAD.Jaz ga uporabljajo za načrtovanje lastne projekte bolj pogosto uporabljajo za HAM in modele lab univerzo (sem mehatronike lab učitelj).

Hvala za nasvete nekako.

Fernando

Hi!

Upanje to pomoč!
Oprostite, vendar morate prijavo na ogled te priloge

Ste morda že seznanjeni s tem, vendar še vedno obstajajo prenosi na voljo za Tango prodajalca.Morda boste želeli prenesti, kaj je tam, preden je ta odšel za vedno.

http://www.altium.com/pcad/resources/downloads/past_downloads.aspx # dostango

Fernado,

Pravkar sem danes ea o vaši potrebi po PCB KNJIŽNICE TANGO imam rob, vendar ne Shematski KNJIŽNICE si jih lahko imeli za prost če vi še vedno potreba jih.Prosim, kontaktirajte me preko e-pošte

Od tebe
Chris Halgryn
Auckkland
Novo Zelandijo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back