T610 HyperTerminala got napake

S

samkol649

Guest
Hi all, Jaz sem poskušal uporabiti HyperTerminal poslati AT ukaz za moj sony ericsson telefon T610. Nastavitve so: 115.200, 8, nič, 1, nobena. Druga stopnja baut mi čudni znaki (neberljivi znaki). Tako, z uporabo hitrost 115200, moj telefon hrani o pošiljanju me čuden odgovor. Samo vedno znova znakov dampinga na HyperTerminala zaslon (nikoli ne ustavi damping) Poskušal sem opraviti Master Reset, vendar ni pomagalo. Slišal sem, da je veliko ljudi uspelo poslati AT ukaz za ta telefon prek HyperTerminala. Ali lahko kdo od vas pokaži mi ukrepe, da to storijo? S spoštovanjem, Sam Spodaj so znaki, da je telefon odlagališč na terminal: ********************************* *************************** MMM GPRS_SysInfo NOM_II MMM HandleNOM: NOM_UNKNOWN-> NOM_II, MS_Mode = 1., ForcedFlag = 2 GMM

Hi Spremenite hitrost prenosa do nižjo hitrost Vse najboljše Bobi

Hvala, Bobi, za vaš odgovor. Poskušal sem spreminjajoče stopnje na nižji hitrosti, ampak tisto, kar sem dobil je bilo čudno znakov (nekaj kar si ne more prebrati). Le 115.200 stopnja mi daje nekaj berljiva. Ali moram namestiti gonilnik za serijski kabel? Vse druge ideje? Še enkrat, hvala za vašo odgovor, Sam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back