System Post> Layouut Simulacija v Cadence

P

pelomi

Guest
Spoštovani,

imam naslednji problem.I desigend IQ-mixer z dvema mešalniki in eno večfaznih filter na vhodu v Cadence.Zato je eden shematičen in ustreznega simbola za mešalnik in spereate shematični in simbol za filter.Enako velja za postavitev in citat pogled.Ti bloki so dela lep ločeno (shematični in postavitev simulacija post).Končno sem se shematskimi za celoten sistem, v katerem sem vstavil več blokov.Simulacija tega shematskimi je tudi v redu.Iz te shematični Nato sem ustvaril postavitev celotnega sistema.Problem je zdaj, da nisem zmožen delati postavitev simulacija post z izpisanih pogled na postavitev sistema.Zaradi shematično, kadenca uporablja izpisanih pogled vsakega posameznega znaka, in jih povezuje v skladu s shematski.Ali obstaja način, da sile kadenco za uporabo izpisanih pogled na celoten sistem?

S spoštovanjem,
Peter

Pravzaprav, jaz ne razumem povsem vaše pb.Če lahko izvleček celotnega sistema postavitve, bi morali imeti možnost, da netlist pridobljeni pogled (ki je torej stanovanje).Potem si simuliranje tega izpisanih netlist, torej ste jo pravkar povedal, simulator, kje najti to netlist.To nima nič opraviti z načrti, je primerjava med shematski & izpisanih da je potrebna samo za LVS.

Hi Erikl,

hvala za vaš odgovor.Načeloma ste razumeli moje vprašanje desno.Kaj sem poskušal narediti, je, da "ustvariti" simbol iz netlist mojega izpisanih mnenju, tako da sem lahko uporabite ta simbol z vsemi čepi v shematični za ADE.Samo ne vem, kako to storiti.

Bet S spoštovanjem, Peter

Hi,
Ne vem, kako to storiti s ADE GUI vendar vam lahko povem, kako to storiti z rokami.
Kaj storiti, je, da citat parazitske SRS od postavitve mojega sestavnih delov in potem sem vključitvi teh parasitics v netlist datoteko.Zaženete simulacijo in to je vse.To je zelo učinkovita tehnika.

Hi Peter,
ne moreš ustvariti simbol iz vašega citat mnenju, kot so ustvarjanje simbol iz shematski pogled?(Trenutno nimam postavitev licence, tako da ne morem sam preveriti).

; in the From View Name
box exchange the default schematic
against extracted
.

Lahko je to sploh mogoče od shematično okna (Design -> Ustvari Cellview -> Iz Cellview ... -> Cellview Iz Cellview,
v polje Od View
izmenjavo Ime
default shematično
proti citat.

, etc.), pls.

Če to ne dela, samo lahko povem, kako sem storil to, za že na voljo model datoteko netlist (ustvarjena z vsemi netlisting orodja iz Cadence, CALIBRE,
itd), pls.s.

from the CIW
).

PDF spodaj (uporabite Tools
od CIW).HTH!Rgds, erikl
view which is achieved by copying the symbol
view from within the library manager to a spectre
view.

PS: Pozabil sem omeniti, da morate ustvariti spekter
pogled, ki se doseže s kopiranjem simbol
pogled v knjižnici šef v spektra
pogled.