Switching Process Technology v Cadence

C

ccw27

Guest
Jaz sem splošno using TSMC proces in bi rad, da preklopite na procesu UMC.Kaj files naj spremenim?cds.lib?Vsaka druga stvar, ki sem morali posvetiti pozornost?Prav tako lahko omogoči procesi na istem času, tako da mi ni treba obdržati spreminjajoče datoteke?

Hvala

Potrebujete tech lib.Če bo potrebno postavitev kaj, potem pravilo design / preveriti pravilo.
Če želite seliti proces, vi šele potreba v sprememba referenčnih lib od TSMC do UMC.Cadence bo storil za vas.

Za drugačen proces je bolje, da ustvarite različne baze podatkov za vezja in razporeditev.
Različne livarske lahko uporabljajo različne model imena in različne modele za simulacijo, in različne oblikovale pravila za postavitev.

Mislim, da vsi proces odvisen podatkovne datoteke je vse spremenilo, kot tudi.Fro primer, začimb model datoteke uporablja in verilog etc model je treba chnaged.
Ne samo, da Cadence bazo podatkov.

Mislim, da vsi vezja resimulated bi bilo treba, če je vaš analogna vezja.

Zato sem na dodano UMC tech datoteke v cds.lib in ustvaril novo knjižnico z datoteko tech v zvezi z njo.Vendar, ko sem prost ADE, so model knjižnice ni avtomatično pritrjeni in moram to storiti ročno.Za TSMC ni bilo naredil zame.Sem pozabil storiti ničesar ali kako delati jaz pritrditi to?

Hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back