svetuje Potrebno od vseh techies!

H

hammadtariq

Guest
Pozdravljeni,
Včasih smo vedeli EDA krovu z več kot 2 leti na univerzi zaradi priročnikov S & S in itd ..vendar sem prvič objavljate tukaj, ker me ne najdejo in izkušena oseba, ki mi lahko pove, kaj naj naredim.

Sedanji scenarij je ta, da delajo v PHP, in izdelavo spletnih strani je moj hobi, sem bila vajena, da si bo to v moji diplomi let in sem dobil službo v zadnjem mesecu, ki temelji na PHP in delo je vrsta na morju in začetno plačo sem dobil, je 20K.(Moj drugi classfellows, ki delajo na ravni povezovanja na področju avtomatizacije industriji ali kot inženirji BSS na področjih, sporočilu, dobil z začetkom 12K plače).Tako da lahko dobite idejo, kjer trg je tukaj, ki se gibljejo v Pakistanu.

Ampak praktično nisem uživa moje delo v PHP.Zdaj sem na dopustu, da predloži svoj končni projekt leta, ki je študijo in simulacijo 802.16e na NS2.Prav tako sem delal na modulu MAC in ugotovila, da nekatere glitches v kodo in jih odstrani.

Iskreno povedano, sem še vedno brezskrbne o mojem razredu v vseh moji karieri študija.Moj vladnih naročilih je trenutno 2.2/4.0 (absolutni lestvici)

Želel sem postaviti vprašanje, kaj naj storim zdaj?Rad bi naredil MS zdaj in številka 1 desitanation je USA.Moj specializacija na ravni univerzitetnega je v VLSI Design in študij SoC kot izbirni.Če pridem tja in ne mojstri na istem področju, bo to pomoč mi v pridobivanje delovnih mest tam, ali katero koli razvito državo?

Drugič, če ne kar inženiring področju je boljši?RF, Bioinformatika, senzorji, komunikacije, vgrajeni sistemi ali nadzora ali katero koli drugo področje, ki vas bodo ljudje želeli predlagati?Naj vam povem kljub mojega nizko GPA, jaz sem Tvrdoglavac razvijalec in na tej stopnji svojega življenja dont želijo delati na ravni povezovanja.

Kaj naj storim?Kam naj grem in kateri področju, ki sem naj bi na začetku kariere?

S spoštovanjem,
Hammad

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back