. Sveta Evrope ustvarjanje datotek napako

P

praveenkcp

Guest
hi vsem, sem z uporabo ISE 9.2i ... v tat sem spomin generator različice 2.4. lahko kdorkoli pomoč mi, da napišete datoteko Sveta Evrope za drago posebno različico ... Wen am using svoj Evrope datoteka napaki je prišlo do ... 9.2i - Xilinx CORE Generator IP GUI zaganjalnik J.36 (c) 1995-2007 Xilinx, Inc Vse pravice reserved.ERROR: coreutil - sim:. 265 - Wrong Koeficient Ime :**** posameznih spomina vrata bloka Sveta Evrope datoteke ***** *** v2.4 ali ****** Radix ime in koeficienti imena shouldone od: memory_initialization_radix memory_initialization_vector hw i lahko remopve to napako ...

Odgovor Sveta Evrope datoteko. Ki ste ga uporabili prosim ..

Moral bi napisati vse Evrope datoteko takole: memory_initialization_radix = 2; (ali 10 ali 16) memory_initialization vektor = ABCDE Odpri vsako besedilo dokumenta in jih napisali na vrhu doc.. Shranite besedilno datoteko kot xxx.coe ne pozabite ... A, B, C so vrednosti v 2 ali 10 ali 16 bazo, ki jo želite inicializirati svoj ram ... Veliko sreče ..

hvala za d rly Yaar .. got popravljeno tat eno ... svojo manjša napaka dejansko ... nekako hvala U..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back