Strela prehodne okvare

J

JS20000

Guest
Jaz sem trenutno delajo na LED voznik vezje za uporabo v zrakoplovu.Gre za zunanjo uporabo, tako da bi bili izpostavljeni elementi, kot tudi učinki strele.Sem pomagal razviti zaščito vezje, ki na prvi je bil 600W 78V TV dioda Vzporedno vezan celotni vložek.To načrtovanje je treba opraviti RTCA DO-160E testiranje (kategorija H) zaradi zahteve za sistem.
V prvem krogu testiranja s 600W TV niso dokončne.I nadgradili del v veliko večji 1500W 78V TV diode.V enoti opravil /-300V testov na pozitivnih železnici.Prav tako je opravil
300 V za skupni (tla) strani tokokrog kot tudi, vendar je flunked-300V test na tla železniškega Bijedno (LED gonilnik Zamočil dima in LED Zamočil desno od krovu!).
Oddelek 22 na DO-160E dokumentu ponazarja valovno (5A), ki vrhov na 300V v 40us.Na TV je reakcijski čas 5ns, tako da je nonissue.Obstaja več poti, tako da je na zemlji-300V bi lahko zlahka izognejo TV, tam je tudi vezje za prenapetostno zaščito, ki je vključeno tudi, da vključuje napetosti nadzorovanih vrat Manevarska lokomotiva da nasičene N kanala MOSFET zagotoviti nizke impedance pot od možganov do Izvorno besedilo kot podlago poti za celotno LED voznik krog.Mislim, da je odzivni čas za to napravo (TPS2400DBVT) ni bil dovolj hiter, da se vrata vožnje iz MOSFET in izolira-300V z LED voznik vrniti poti.Vsaka pomoč bo cenjeno.

Ne vem, kaj politika je tukaj za nalaganje Sheme, ki je razlog, zakaj sem taka daje dolgi pojasnilo

Tu je shematično.
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Ne vidim jasno od tokokroga ali besedila, ki jih morajo izpolnjevati sedanji pathes so pomembne za izvajanje preskusov, zlasti kar terenu obstajajo povezave.Razumem, da je vhodna moč terminali so zunanji tokokrog, tudi verjetno povezavo PG.Z ne vem, če tudi LED terminalih je treba šteti zunanjo povezavo.

Razen moje pomanjkanje znanja, sem na splošno menijo, da je večstopenjsko zaščito lahko primerni, tako dolgo, kot je "zunanja" TV naprava ni poškodovan, lahko ostanejo v veljavi in ne potrebujejo nujno višji moči zmožnosti, ampak precej prenapona bodo prisotni za prvo fazo anayway.

Strinjam se, da ne obstaja potreba po povečanju zmogljivosti za TV vsako nadaljnjo; LED terminali so za priključek, ki pošilja moči na LED
je na zunanji svet.Sem menil, z uporabo trdih tleh šasija s kondenzatorji v seriji, da se ohrani CMRR pa je nekaj zadržkov glede EMC skladnosti (kateri je bil moj prvi bitki).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back