Strange odgovor v krog - potreba preverjanje

A

ahmed osama

Guest
zakaj tako čuden rezultat !!!!!!!!!!! mora biti le eno melodijo???

Hello Ahmed Osama, ste spremenili korak velikosti vašega simulacije? Mislim, da lahko vaš rezultat artefakt zaradi undersampling. Upanje to pomoč, Lep pozdrav.

Pozdravljeni, če je vaša frekvenca vira je f1, mora biti časovni korak simulatorja> 1 / (2f1) (Nyquist teorem). Torej, f1 = 100MHz, kot vaš vezja, mora biti čas korak> 5nsec. Prijazen pozdrav.

Hi, sem dobil odgovor za isti krog. samo listern in spreminjanje nastavitev za pravilno odziva.
78_1252145499.jpg
Adijo. Regards, senthil

Hai, sem pojasnil z Vsource. Če uporabljate IBM-ove, potem vaša krivulja odziva pravilno. odziv zaradi visoke frekvence in reaktivne komponente. Prav tako je odvisno od povezave kroga vzporednih RLC (RL ll ll C R). Pred tem simulacijo, morate prepričani o svojih zahtevah. drugače odziva zdi, da je čudno eventhough svojo pravico. Adijo.

[Quote = senthilkumar.b] Zdravo, sem dobil odgovor za isti krog. samo listern in spreminjanje nastavitev za pravilno odziva.
78_1252145499.jpg
Adijo. Regards, senthil [/quote], če uporabljate ideal vsource kot ponudbe, druge komponente so neuporabni

Živjo, Če majhno vrednost R povezan serije z virom, potem je učinek zanemarljiv v zvezi z L in R., saj primerjajo z XL in R vrednot. XC vrednost, dvig ni collaps odgovora. Eventhough, če ste pričakovali visoko natančen rezultat je vir notranje R tam. Adijo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back