Strange Kind of Hrup v ujet Video Image

I

IndiJones

Guest
Smo zgradili prototip a 3CCD digitalna video kamera.Ko smo se žive slike in si jih ogledati na LCD monitor, čudne vrste hrupa signalov prikazani na sliki.Te so razpršene rdeče lise ob velikosti 1 piksel in so vedno v gibanju.Prikazani so le na zeleno barvi predmetov.Te lahko vidite na robovih objekta.Če imate zeleno barvne tkanine, hrup kotov lahko videli na mejah in v mestih, kjer je tkanina površina ne celo.Na primer, če zajemajo tip vašega Kažiprst s krpo, da
bomo imeli obliko kot gorska in bo nekaj upogibni na platno, kar povzroča nekaj robovi.Hrup je lahko opazili v teh robovi preveč.Prosimo, upoštevajte, da se slika, ki sem govoriš je končno sliko, ki nima nobene druge zvoke.Noise popravek je že bilo narejeno.Ti zvoki se ne pojavljajo na predmete, ki imajo barve, razen zelene!Povečanje dobička rdeče kanal jih naredi izginejo.Vendar pa gre isto za zelene in modre kanala poveča hrup.

Ali kdo imel take izkušnje?Bilo bi zelo koristno, če bi nekdo mi svetuje o tem, kako se znebiti te stvari.

Thanks in advance!

Si design vaše self-kamero PCB?
Tega se lahko zaradi Kriogena o zeleni prehod na Red analogni kanal?

v digitalni domeni, sem že videl take čudne lise zaradi kratkega med MSB & LSB na različnih kanalov .....

...in ste prepričani, da to ni zaradi zaslona ?....

Smo zasnovani optične strani.Za PCB je bil razvit s strani proizvajalca kamero.Prav tako so usmerjene v to zadevo.Na zaslonu se nimam problema povzroči smo uporabili različne predstave in hrup pojavlja v vseh.Lahko PLZ razloži malo o kratke, ki ste jih opazili med MSB & LSB na različnih kanalih.

Mimogrede, veš, o vseh knjig na digitalni fotoaparat modela, ki pojasnjuje vse, začenši od modela filter za hardwere design.

Hvala!

Lahko nekatere vrste barvno kodiranje aritmetično overflow bug.Nam lahko poveste kaj video obdelavo in / ali kodiranja ukrepe pojavijo med tremi (R, G, B), senzorjev in vaš LCD monitor?Lahko si ogledate vmesne slike za prikaz, kjer se pojavi problem?

Za izhod iz Digitalizirani CCD (10bits/pixel) je zajeto v računalnik z uporabo CamLink.Nato se pretvori v tako imenovanem formatu XYZ z uporabo 3X3 matrike in nato RGB format z drugo 3X3 matriko.Noise popravek se naredi tako, v povprečju 16 okvirje.Čudno je,
da je hrup kotov, da sem govoril o ne pojavljajo na hrup popravljena CCD izhodno sliko ali XYZ sliko.Te se pojavljajo le na končno hrupa popravljena RGB image!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back