stikala / svetilke za testiranje digitalnih vhodno / izhodnih vezij

D

dannydavis

Guest
pri preskušanju 10 digitalnih vhodov, moj test napeljava uporablja 10 on / off preklopi na 5 voltov
pri preskušanju 10 digitalnih izhodov, moj vpenjalno uporablja 10 svetilk

ki naredi box / enoto, ki ima kup ali LED svetilke, ki so vzporedno, da so stikala za izklop vsake sijalke ali LED?

10 svetilke vzporedno s 10 stikali vzporedno, da jih spremenijo ali izključite, ki naredi škatla / enoto, kot je to prosim?

Svetilke na moj domač besedilu koledarjev dajejo moje oči črne pike in glavo bolečine, delati u znanje kakšen moči jaz raba nad njimi, kot filter ali v senci svetilko?so le majhne čebulice

Živjo,
Take test šablone so običajno na inhouse.Kaj pa z vrtljivim Nič od desetih premik malo register ali mikro krmilnik za vložke in deset zeleno ali rumeno LED za digitalni izhodov?Sistem, ki se preskuša lahko bere vložki in kopijo na rezultate.

S spoštovanjem,
Laktronics

ya si se potrudil dip stikala, ampak moje prste bolelo, ko jih uporabljajo toliko med testiranjem

Ker pri preskušanju digitalne čipov, ki imajo več vhodov in izhodov i uporabi stikala za 5 za vložke in Lamps / LED za rezultate

Zato sem poskušal najti polje / enoto, ki ima kup stikal za vložke in drugo škatlo / enoto s samo LED svetilke ali za rezultate

Drug primer je, če imate matično ploščo z vezjem (ne računalnik motherboard), ki ima 15 Molex priključke za vložke in 15 Molex priključke za rezultate

Moram test vsak vhod in izhod iz vsake Molex konektorja, ki ima 8 žic za vsako Molex priključek, tako da thats veliko vhodnih in izhodnih žic žic

uporabo stikala vezane na 5 voltov za vsako žico na Molex konektorja, tako morem zatik vložki in kot so LAMP na priključek Molex proizvodnje žice

Stikala za uporabo 5 voltov na vložkov in žarnic na rezultate pomoč od uporabe logično področje za testiranje digitalnega signala sledenje

Rabim komutator ali plošča thats v okvir šasije z žarnicami in LED

Živjo,
Očitno je s tako veliko vhodov in izhodov, ročna stikala niso rešitev.Če morate samo test na TTL ravneh, zakaj ne preprosto semi-to avtomatizirati z uporabo mikrokrmilniška pristanišča input in output uporabo I / O skeniranje program.No stikala bo sodeloval v tej zadevi.

S spoštovanjem,
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back