Step Response za več fazah filter in CIC filter

C

cafukarfoo

Guest
Hi Sir / Madam, sem storil z oceno 1. CIC filter s faktorjem decimator 128 2. CIC filter s faktorjem decimator od 32 in 2 filter half band. Jaz sem videl čas, potreben za filter, da bi dobili stabilno, je več možnosti za 2 zgoraj. Kaj sem storil, je i teči korak odziv filter za opcijo 1 in opcijo 2 filter. Sem samostojni folije za vaše boljše razumevanje. Lahko mi prosim povejte, ali je to smiselno? Thanks.

Jaz sem videl čas, potreben za filter, da bi dobili stabilno, je več možnosti za 2 zgoraj.
To je skupina zamude FIR filter, glede na ustrezno število pip. Vse je normalno delovanje. Primerna izbira filter značilno odvisna od vaše prijave, ki vam ni povedal.

Hi FVM, jaz sem z uporabo tega filtra za zmanjšanje stopnje frekvenco vzorčenja. Ali menite, da i lahko uporabite različne filter strukturo za zmanjšanje skupine zamude FIR filter? Na primer, kaj je govoril o preprostih nizkoprepustni 4 pipe FIR filter in uporabi neposredna oblika strukture za izvajanje tega filtra. Ali obstaja kakšna drugačna, če uporabim serijsko razmnoževanje in vzporedno množenje? to pomeni za serijsko razmnoževanje, moram teči 4 multiplikacije na 4 ure zamude, preden sem dobil novo izhod. In za vzporedno razmnoževanje, i teči 4 multiplikacije na vsako uro in izhodna novo vrednost za vsako uro. Thanks.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back