stavba dolgo žico komunikacije

I

indynetra

Guest
Hi all, Jaz sem načrtovanja za izgradnjo dolgo žico slave master communcation sistem z manj brez: žic. da rabim okoli 2 km razdalji s številnimi sistemi slave (<128). Moje vprašanje je, kateri protokol je najbolj primeren za ta sistem in pozdravlja oblikovanje idej, vezij itd hvala Indy

Pozdravljeni, so TI podjetje SN65HVD22D in similars za komunikacijo RS485 za dolge razdalje in hrupnem okolju, lahko uporabite RS485 repetitorji za več razdalje, če želite. You MODBUS protokol za delovanje master slave lahko najdete w * wm * odbus.org Če u imajo en master in slave (od točke do točke), potem lahko uporabite zarlink ST-BUS in MT9172 IC, je primeren za 5km kablov z 1 bit Napaka v milijonih na tej dolžini. bye

ethernet je najbolj stabilen in zanesljiv, tudi nova, bo novi Opazovalec z močjo na ethernet

ne vir kdo hav za smbus izvajanje na UC??, jaz bi rad vedel več o Power Over Ethernet thx Indy

Imam preizkušen RS485 z vulgaris 75.176 na 4,2 Km @ bps 9600 in 2 sužnje, žica je bila 0,7 mm telefonski kabel. Ne razumem vprašanja protokola, razdalja je un električni dejavnik, lahko uporabite kar hočeš, jaz raba svoj protokol z 16bit CRC, tako da lahko naredim vse, kar mislim

Moral bi ac v vašem design, se lahko pojavijo težave pri delu z dc trenutno na dolge razdalje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back