StarRCXT

R

ravig

Guest
Živjo,
Lahko dobimo GDS neposredno StarRCXT parazitski za ekstrakcijo.Ali moramo nekakšne baze podatkov kot Milkyway.Lahko mi kdo povedal, kako nadaljevati s StarRCXT imajo samo GDS in StarRC povezanih datotek.

hvala
Ravi

Vsaj ti bi morali imeti netlist in databasea kot Milkyway.Only GDS ni dovolj.

S spoštovanjem

flyankh

morate imeti začinilo netlist pretvori v nettran formatu, a synopsys orodje se je za pretvorbo, potem ste jih prikazali Hercules o GDS.
Ko Hercules vožnjo je več, vodijo star_Xtract-čisto star_cmd.
star_cmd je datoteka, ki ima Milkyway baze podatkov in druge informacije.

Da smo lahko ustvarite zbirko podatkov iz Milkyway Hercules.Toda za vodenje starRC pravilno, bomo morali oblikovanje LVS čistih Hercules.Tudi če LVS ni čista, lahko nadaljujejo s starRC ne glede na Milkyway podatkovne baze Hercules je ustvarila.

Ravi

ya lahko ekstrahirali netlist uporabo star_Xtract če razporeditev ni čisto iz Hercules LVS, vendar se prepričajte, če je kaliber ali katero koli drugo orodje eda LVS čiste ....

Dragi kumard35b,
Moj LVS je čisto v premer.Ampak imam za vožnjo Hercules LVS ustvariti Milkyway baze podatkov.In to ni čiščenje v Hercules.Še vedno sem opravil Milkyway knjižnica proizvedena na StarRCXT vendar je gving napake pri ekstrakciji.
Lahko prosim pomagaj mi všeč kaj možnosti, je treba uporabiti v datoteki Hercules pravila in tudi v StarRCXT ukazni datoteki.

Hvala
RaviG

Mislim, da bi moral imeti nxtgrd datoteke, milkyway baze podatkov, a kartiranje datoteke za GRD plašč in milkyway plast.

Uporaba Hercules GDSIN ukaz, da tok v GDS / gdsii / STM Milkyway v formatu ....

Nettran je netlist v formatu Hercules HERC netlist format ....

Ekstrakcija .......go go go ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back