Stara Greiner elektronika quartz ura II

A

alpibucky

Guest
Pozdravljeni, rabim navodil in servisni priročnik tega instrumenta klopi zgrajena leta 1977. Kar se tiče vrste

Pozdravljeni. Zavedam se, da objavil nekaj let nazaj, če pa jih še potrebujemo, jaz jih imam. Edini problem je, da so v francoskem ... lol. Odgovor tukaj, če jih lahko uporabite. Hvala, mojster strelec

Zdravo. Zavedam se, da objavil nekaj let nazaj, če pa jih še potrebujemo, jaz jih imam. Edini problem je, da so v francoskem ... lol. Odgovor tukaj, če jih lahko uporabite. Hvala, mojster strelec
Sploh ni problema s francoskim glede jezika naravi,

Zdravo. Zavedam se, da objavil nekaj let nazaj, če pa jih še potrebujemo, jaz jih imam. Edini problem je, da so v francoskem ... lol. Odgovor tukaj, če jih lahko uporabite. Hvala, mojster strelec
Zdravo Mastergunner in alpibucky, sem nov tukaj in to je moj prvi pisanje na tem forumu. Jaz rep morali to navodila za Geiner kremena timer II. Kako lahko jaz jih imam? To je lahko v francoskem jeziku. Ali mi lahko pošljete po elektronski pošti ali so napoteni na tem forumu? Žal mi je in hvala vnaprej. Bosttik

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back