Stališča so potrebni

A

athen_karkanis

Guest
Jaz sem se ukvarjajo s težavo pri izbiri pravico PIC za moj projekt.moj projekt je za proizvodnjo konstantno izhodno močjo uporabo buckboost pretvornik, kar pomeni, bodisi hitrost vetra je nizko ali visoko, da bo zagotovila stalno izhodno močjo.vložek se spreminja iz različnih napetosti, tako da, ko jaz izberite nizke napetosti na tej spremenljivi napetosti ... pic bo poslal signal za povečanje pretvornik za povečanje napetosti, obratno, če jaz izberite visoko napetostni vhod na spremenljivke PIC napetost bo sprožila signal za buck pretvornik za zmanjšanje vhodne napetosti v želeno izhodno napetost.prosim, pomagaj mi pri izbiri pravico n programiranja PIC, kaj primeren za uporabo.mimo =)

Od kar ste rekel, mislim, da vsak mikrokrmilniška PIC bo delati ukana.Lahko uporabite PIC16F877.It's 40Pins, s 4 pristanišč.
Mislim, da bo ustrezala vašim potrebam.

Athen_karkanis Hello!
Seadolphine_2000 ima prav.
Če je Vaša seznanjeni s c uporabi jezika mikroc svoj krasen si lahko prenesete brezplačno različico obliki različnih lokacijah google samo malo.
Srečno!

ermmm mimo za idejo.eno več mnenju kdorkoli znanje vezja za moj projekt?Zelo sem napetost pri iskanju moj projekt vezja

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back