STA po p & R,

X

xworld2008

Guest
Ater P & R, lahko dobimo netlist in datoteke sdf.Redo sta moramo analizirati, delati moramo brati sdf storiti STA?

Seveda.SDF iz backend orodij spadajo tudi natančni časovni odlog informacij.

Hi xworld2008,

Post P & R STA je preveriti, da načrt izvajanja izpolnjujejo zahteve časa.Medomrežnega povezovanja RC po P & R se razlikuje od ocene pred postavitvijo.

Za podpis-off, običajno boste morali uporabiti "podpis-off kakovosti" orodje.Motorji (timer, rc-ekstrakcijo, hrup, itd), v P & R orodje, običajno ni dovolj dober za znak-off.Torej, uporabite orodje, kot zvezda-rc ali XRC izločiti RC za medsebojno povezavo do SPEF format.Preberite SPEF v orodje za STA (npr. PrimeTime).Orodje STA more storiti takoj izračun in izvedbo STA.Ob istem času, lahko orodje STA napisati določeno datoteko SDF za post-postavitev logike simulacijo.S spoštovanjem,
Eng Han

Da, morate uporabiti SDF SPEF backannotate za postavitev preusmerjeni časovno usklajevanje.Ko te vrednosti WLM zdaj ne temelji na oceni, temveč bolj na tako fizično umestitve in dejansko RC lumped kapacitivnosti vrednosti.

Sedaj z novimi vrednosti, ki jih lahko zaženete STA ponovno preveri časovni razpored so izpolnjeni.

Sicer backannotation nima pomena.

jaz raba Astro P & R. Lahko sdf pridobljeni iz Astro neposredno annnotated za simulacijo orodje za post-postavitev simulacija logika?

YES,

Ampak to je zelo ne priporočile.

Prosimo, uporabite STA namesto simulacije.In tudi izpisek parazitski paraters izvozniki RSPF, DSPF ali SPEF pila s Astro in ne po-postavitev STA.

eda_ak wrote:

Da, morate uporabiti SDF SPEF backannotate za postavitev preusmerjeni časovno usklajevanje.
Ko te vrednosti WLM zdaj ne temelji na oceni, temveč bolj na tako fizično umestitve in dejansko RC lumped kapacitivnosti vrednosti.Sedaj z novimi vrednosti, ki jih lahko zaženete STA ponovno preveri časovni razpored so izpolnjeni.Sicer backannotation nima pomena.

Če želite izvesti STA po P & R z datoteko SDF, delati moramo navesti vrsto SDF bomo za uporabo v primetime ... Tam bo veliko primerov, kot so temperatura corner of 110C in napetostjo 1,15 voltov.meni, da jaz ne bom za izvedbo bližem analize za moj design.

Ex: read_sdf. / Test.sdf

Zakaj brati SPEF?

Tukaj je odgovor:
Za čas kritično mreže (kot so stenske ure, in drugi v vašem design). Spf je najbolj natančen.Za druge se lahko preživi z pdf.Ampak DC ne razume. Spf!Torej normalno, kar potrebujete. SPEF Podrobna po poti, ne po poti Global.

Torej, tukaj je, kaj delate:
Prvo dobil le sdf net_capacitance (set_load format).

Potem ko so skoraj vsi časovnimi fiksno in potem dobil SPEF v PT.

... še vedno učenje

Bi lahko nekdo upload / ali določite dobro knjigo, ki opisuje STA podrobno.
Hvala,
Ajith.

Hi ajitr99,

Najdete e-knjige imenovan <Advance ASIC čipi Synthesis> v tem forumu.

sdf prebrati datoteke, nato pa
analiziramo setup čas v kotu počasi.
analiziramo imajo čas v počasno in hitro kotiček.
analizo vpliva hrupa.
čist setup in imajo čas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back