ST STM32 proti Luminary mikro LM3S?

7

7rots51

Guest
ST STM32 versus Luminary mikro LM3S ARM Cortex mikro?, Ki jih je bolje?zakaj?

W 2013 roku o 62 proc. w stosunku do roku poprzedniego wzrosła liczba naruszeń danych, co łącznie poskutkowało bezprawnym ujawnieniem 552 milionów tożsamości. Jak zauważa Jolanta Malak z firmy Symantec, liczba wykradzionych danych dotyczy zarówno podstawowych informacji, jak i wartości intelektualnej.

Read more...

Če potrebujete več periferije, boste verjetno našli s Luminary, če potrebujete več MHz, boste našli s ST.Obe družine imajo svoje prednosti.Sem še vedno dodate ARM7 v primerjavi, če je več višji namen ali za primer, ko za LPC2103 spodnjem koncu.The cortex M3 ponuja nekaj prednosti, vendar pa obstaja veliko širši sorte z ARM7 jedra.

Bob

Nekatere ARM7 in tudi korteks naprave so navedene z nekaj koristi na tej spletni strani:
www.lpc2000.com/other/

Kaj je programska oprema za knjižnico (firmware, voznikom), ki ga ST in Luminary?Kateri je boljši in bolj praktičen in učinkovit koda?

Luminary zagotavlja zelo popolne in temeljite voznik knjiznici (polno izvorno kodo) za svoje čipe.Pomagal mi je, da grem zelo hitro.

Plus jaz osebno menim, da njihovo vrednotenje desk / sklopi so večji od tistih, ki so na voljo za STM32 zdaj.

Ker za višjega sloja firmware (RTOS, TCP / IP dimniki,
itd ..) it's a Razbacivati gor, kot prodajalci podporo obeh čipov zlahka.Lepota M3 je, da je celo dobil vgrajen v števec, tako RTOS kodo lahko res skoraj identična tudi preko prodajalcev.(Običajno obstaja majhna prenos na kavlju v čip
je števec za RTOS obkljukajte funkcijo, zato se morate naučiti, kako je čip
za časovno periferni del. Z M3 se števec je v notranjosti jedra, zato je napisati-ko, kjer koli delujejo, .)

Srečno.

PS Kot je bilo omenjeno s bobsanjose je NXP LPC2xxx delov, esp.je LPC21xx, zelo obrobnih bogati in stroškovno konkurenčnih.Mi smo z LPC2101 v oblikovanje in stroškov na naš obseg je prekleto blizu na $ 1

Živjo

Je poraba energije v LM3s višja potem SPM 32, ker je uporaba 250nm procesa in STM32 uporabo 90nm procesaVse najboljše

Bobi

Zdravo,

Sem bil sposoben uporabiti STM32 z nalaganjem koda prek serijskih vrat.Prav tako deluje za Ram debug z Olimex Jtag IAR ARM.

@ Bobcat

Kje ste dobili vaše informacije ST uporabo 90 nm Flash proces?Preveč znanstvena fantastika!
V listini ST se uporabi manjša kot proces Luminary, vendar je razlika samo 1 generacija (250 - 90 bi biti 4 generacije).

Bob

Hi all,

CC imel DesignStellaris2006 Contest dve leti.Si lahko ogledate rezultate, oznake na svojih spletnih straneh.Predvidevajo stellaris LM3S811 Evaluation Kit, Kiel ľVision3 IDE za razvoj FW.Z uporabo stellaris Driver Knjižnica je bila zelo lahka naloga.

Za STM32, pravkar si oglejte tukaj: http://www.stm32circle.com/hom/index.phpKatera je boljša?So res super!

S spoštovanjem,
Robert

bobsanjose wrote:bobcat1 wrote:

Je poraba energije v LM3s višja potem SPM 32, ker je uporaba 250nm procesa in STM32 uporabo 90nm procesa

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back