SRAM izguba moči

0

020170

Guest
Spodnja tabela prikazuje, da je SRAM izgube moči v pisni obliki in branje delovanje. (To je iz "A Low SRAM Krško Uporaba Hierarchical Bit Line in lokalne ojačevalniki razuma, IEEE, 2005") SRAM porabi 28mW na operacijo Pisanje. Vprašanje: Kaj je "Pisanje operacijo" je naveden v tej knjigi? Ali je to, da je izguba moči potrebno napisati le eno celico? Skupna moč ali izgube "na pisanje delovanje"? hvala

Mislim, da je izgube moči za pisanje operacijo naenkrat.

Mislim, da je za pisanje določeno število celic ali pisanje celotno paleto celic naenkrat .... ker bi samo izgube moči je to visoka tehnologija CMOS ....

Dynamic Power Dissipation ali statični Power Dissipation? Po mojem misli, Dynamic Oddajanje je ture.

Mislim, da je dinamičen postopek za pisanje in branje za statično delovanje ....

[Quote = A.Anand Srinivasan] mislim, da je dinamičen postopek za pisanje in branje za statično delovanje .... [/quote] Ne razumem, zakaj se porabi statično izgube moči pri branju postopka. je prav, da porabijo dinamične izgube moči pri branju delovanje, preveč? hvala

ob branju MOS ne spremeni stanja ... dinamična moč je, ko preklopi element spomin ... za pisanje, ki bi ga izračuna poslabšanje, zato predvidevam, da bi zamenjali ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back