spremljanje

P

pcman800

Guest
hello pešk,

Lahko kdorkoli pomoč mi o spremljanju.To je Samsung syncmaster 3G.Imam 2 dve enoti tukaj.1. problem je Kadarkoli sem na spremljanje lid gre zelena, vendar ni zaslonu.I preveriti že vroče je in drugi deli, vključno s Prelet svojem redu, vendar še vedno ne prikažejo.2. se, ko sem nato spremlja na vodi ostane zelena tudi brez povezave s CPU, vendar ni isti izpis tudi.Kje naj preverim?Kaj je možno škodo.Pls.Pomagaj mi kdorkoli pls.

Hvala

Erwin od filipini

pcman800 (at) yahoo.com

Ponavadi, če ostane zelena LED je edini način, da obstaja veljavna Sync impulza se odkrije na VGA kabel.To ne pomeni, da se spremlja dejansko prikazovanje ali karkoli, da se na zaslonu vezje deluje.
V prvi enoti so osvetljene grelec elementov na vratu slikovne cevi?Če ni, potem ni slika za vas!Poglej za lomljeni Spajate sklepih za slikovne cevi vtičnico ali zdrobljen Spajate sklepih o Prelet.Se vam zdi, da so visoke napetosti?Če je temu tako, potem ste verjetno izgubil povečanje napetosti, ki je gonilna izhodni tranzistorji za barvo puške.Poglej za voznika tranzistorjev na PCB na sliko cev vratu in spremljanje se je vrnil na svoje DC vira.Če obstajajo velike elektrolitične kapice na ta PCB, so verjetno odprte od vročine, se jih nadomesti.
2. enote se zdi bolj za izziv.Če je enota meni, da je aktivna sinhronizacijo, ko je ne, potem ste verjetno treba shematično razvrstiti, da ga ven in boste morda morali zamenjati specializiranih kontrolor čipa, ki vodi ta proces.

pcman800 wrote:

hello pešk,Lahko kdorkoli pomoč mi o spremljanju.
To je Samsung syncmaster 3G.
Imam 2 dve enoti tukaj.
1. problem je Kadarkoli sem na spremljanje lid gre zelena, vendar ni zaslonu.
I preveriti že vroče je in drugi deli, vključno s Prelet svojem redu, vendar še vedno ne prikažejo.
2. se, ko sem nato spremlja na vodi ostane zelena tudi brez povezave s CPU, vendar ni isti izpis tudi.
Kje naj preverim?
Kaj je možno škodo.
Pls.
Pomagaj mi kdorkoli pls.HvalaErwin od filipinipcman800 (at) yahoo.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back