Spreminjanje utripa pa signal na konstantno ON.

J

Jijalicious

Guest
Hi All,

Moj cilj je, da izhodni signal obrata (Flashing 0-9 V DC), in ko ste zadeli pa signal, namesto da je utripajoča, želim ostati ON na 9-12 V.

Na moj avto, jaz sem dodal preganjal LED komplet.Zahteva cosntat 9-12 V. Hočem, da deluje, ko sem udaril pa signal.Ampak zdaj, sem jaz na vrsti signal goes ON OFF ON OFF in tako naprej, zato njeno ne izkorišča svoj LED chase, povzročilo zmanjšanje iz prehitro.

Sploh ne vem, kaj sem pogoje je treba iskanje ali kaj dele.

Vsaka pomoč domišljavec uvaževati.

Hvala,
~ Jij

Lahko uporabite signal iz stikala, namesto žarnice.To vam bo dala stalen signal.

V nasprotnem primeru uporabite retriggerable monostable za proizvodnjo nenehno signal ki jih potrebujete.

Samo po radovednosti, kaj bi se zgodilo, če sem dal dovolj veliko kondenzatorja vmes balona in V?

Če to storite, se bo kondenzator ustvarili tako visoke trenutno konico, ko je vklopljen signal, da bo bodisi uniči svetilke voznika (če je to solid-state rele), ali variti skupaj stiki rele (če je avto uporablja redno rele).
Jaz ne bi poskusila.Jaz bi preprosto signal iz svetilke in krme, da visoke impedance vezja, retriggerable enkraten, da bi ustvarila stalen signal iz teh impulzov.Potem vam ne zmanjka vseh tveganj.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back