Spremembe v vztrajnosti, napetosti

K

Klasast

Guest
lahko kdorkoli predlagati metodo za pretvorbo razlike v vztrajnosti, napetosti

Klasast,
Če sem razumel vaše vprašanje pravilno, ki jo želite pretvoriti vztrajnosti, napetosti.Masa se lahko opredeli kot premoženje snovi, s katero zadevo ima vztrajnost (resistanve do sprememb v hitrosti).Zato morate za merjenje mase.To se lahko naredi z merilno celico, ali kateri koli instrument, ki zagotavlja napetost proportinal na silo.Razdelite napetosti, ki jih obsega npr faktor, (V / Newton), da bi dobili Force delimo sile z "g" in dobiš maso.
.
Če je vaš v vesolju, kjer ni težnosti (g), lahko zagotovi znano sila (f) za maso in meri svoj pospešek (a) z uporabo pospeška.Razdelite accelrometer outputput njegov faktor lestvice, na primer, V / meter / sekundo ^ 2, da se a.Potem m = f / a
pozdrav,
Král

Tukaj je tisto, kar hočem .. sem oblikovanje svetilko kazalnik odmor, katerega intenzivnost se bo spremenilo s pritiskom, da bomo se uporabljajo na počitnice .. tako sem mislil za merjenje sprememb v inercialnih veljati, in pretvorbo te spremembe v napetosti ..

Lahko vam povem, podrobno wat accelerometer je ... in če je mogoče vezje za njegovo izvajanje

Klasast,
Pospeška je naprava, ki pretvarja pospešek do napetosti.To je točno tisto, kar potrebujete, saj F = ma, in masa ne spreminja, pospešek je neposredno sorazmerna s inercijske sile.Za primere, glejte naslednji spletni strani:
h ** p: / / www.analog.com/en/cat/0, 2878,764,00. html
S spoštovanjem,
Král

Adxl330 pospeška omogoča analogni ven dal in je 3 osi in giltered z zunanjimi to caps.Try.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back