Spoznavanje antene oblikovanja

G

goldsmith

Guest
Dear All Hi Zahvaljujemo se vam za vaš čas. Vem, somethings o oblikovanju iz zraka, (neke vrste anten, kot so yuggi, dipol, .... itd.) Ampak jaz želim izvedeti več o drugih anten. Torej je tu vsaka ponudba za vsak predmet ali knjige, ki so praktičen in enostaven za razumeti? Thanks in advance Goldsmithom

Obstaja knjiga, ki vam priporočam, ljudi, ki dont res želijo veliko jama v podrobnosti njene imenovane antene iz teorije v prakso. Antene: od teorije k praksi (9780470510285): Dr Yi Huang, Kevin Boyle: Knjige [/url] Lep pozdrav Elchiquito

si lahko prenesete eno knjigo "moderno" antena priročnik s CA balanis. ima podrobnost vsak tip antene.

si lahko prenesete eno knjigo "moderno" antena priročnik za približno balanis. ima podrobnost vsak tip antene.
OP zahteval ", da so praktični in enostavno razumeti". Balanis zagotovo ni zadnji od teh dveh opisov. Vendar pa je zelo temeljit, zelo teoretično temelji, in je lahko koristno za delo na skoraj vse vrste sevalnih strukturo. Torej, ko imaš nekaj časa v praksi areni, vzpostavitev svoje temeljne EM teorije znanje in branje besedila Balanis bi bilo zelo dobro, da bi okrepila svoje znanje.

Dear All Hi Zahvaljujemo se vam za vaš čas. Vem, somethings o oblikovanju iz zraka, (neke vrste anten, kot so yuggi, dipol, .... itd.) Ampak jaz želim izvedeti več o drugih anten. Torej je tu vsaka ponudba za vsak predmet ali knjige, ki so praktičen in enostaven za razumeti? Thanks in advance Goldsmith
Res ne priporočam knjige za študij antene. Večino časa knjig vsebujejo preveč matematično Lari fari, da ne boste res potrebujejo. Spletna stran, kot so microwave101 zagotavlja boljšo jasnost antene design.

Hvala moji prijatelji, za prispevek in odgovora. Naučil sem se o nekaterih anten preprosto in brez nejasne stvari! ampak kot "frodonet" rabim nekaj predlogov, ki niso zapletena. In ljubim izrek antene, vendar na najlažji način. S spoštovanjem, za vse vas! Goldsmith

ARRL (Amateur Radio Relay League) je kolektiv amaterskih in profesionalnih radijskih navdušencev. Velika večina njihovih objavljenih materialov so osredotočene na do-it-sami osebi radio. ARRL Antenna Book je lahko prav vaš ulici. Nisem prebral, osebno. Potem ko je bilo skozi veliko materiala v ARRL Handbook, lahko rečem, je to verjetno zelo podobna, in vstop do sredine ravni osredotočil na vsebino. [Url = http://www.arrl.org/shop/The-ARRL-Antenna-Book/] ARRL :: Antene :: ARRL Antenna Book [/url]

Hi enjunear Hvala Dragi enjunear Za vaš koristen odgovor. Glede Goldsmithom

Pozdravljeni vsi, Jaz sem poskušal oblikovati 2.45GHz obliža na oglase, ki uporabljajo FR4 substarte.But ne morem najti substarate tj paramters thinkness, visoki in dielctric konstantna. Jaz dnt vem kako naj ravna.

Pozdravljeni vsi, Jaz sem poskušal oblikovati 2.45GHz obliža na oglase, ki uporabljajo FR4 substarte.But ne morem najti substarate tj paramters thinkness, visoki in dielctric konstantna. Jaz dnt vem, kako naj jaz nadaljevati.
lahko izberete debelino kovine (navadno na voljo v oz 1/2, 1 oz in 2 oz baker). Dielektrična debelina je tudi standardni razpon, najbolj FR-4 Videl sem od tam hitro obratov je 60 mils. Ti bi morali obrniti PCB izdelavo mestu videti, kaj imajo na zalogi, ali bi lahko naročite noter Er je približno 4,7 za nizke freq, in pade kot greš višje. Pričakujte, da je okoli 4,3 na 2,4 GHz. Za debelino kovine, ki jih želite najmanj 5 kožo globine kovine tako vaši elektroni dovolj "prostora za zagon". [Url = http://www.rfcafe.com/references/calculators/skin-depth-calculator.htm] Skin Globina kalkulator - RF Cafe [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back