sporočila preko telefonske linije "Data Transfer"

T

tarungupta83

Guest
HI,

Lahko neki organ pomoč mi v modem izbiri.
Pravzaprav problem je izdelava "tranfer podatkov med dvema napravama" serijska komunikacija preko telefonske linije med dvema oddaljenih naprav.

Kot je v preprostih scinareo jaz bi smela uporabiti RS485 za serijsko komunikacijo, ki dosnt delo več kot 1,2 km.Toda razdalja še vedno večja od tega okrog 25 Km.Torej, zdaj kako morem komunicirati med dvema pripomočki lahko dajo na daljinsko razdalji okoli 25km daleč drug od drugega.

Tako sem ugotovila, da je komunikacija opravi s pomočjo telefonske linije, bi mi pomagal.Ampak zdaj ne morem najti nekaj modem, ki bi lahko komunicirajo z drugimi modem in jaz bi tranfer podatkov na tej progi.

HELP PLZ ME V ta namen se

S spoštovanjem
Tarun Gupta

kako si nameravate storiti žice teči??

Prav tako ideja uporabo stacionarnega linijo na enem koncu in celico uporabite telefon kot modem za anathere konca, in sporočijo od PSTN na celluar omrežje ...

Dobro pomanjkanje

Uporabite lahko redno glasovni modem za komunikacijo med dvema napravama postavljeni na razdalji približno 25 km oddaljenih daleč drug od drugega.

Kaj je tvoj problem?
can handle the task very easily.

Ali uporabljate računalnik? PcAnywhere
lahko ročaj opravilo zelo enostavno.

Hi mislim tarungupta83 ne želite uporabljati telefonsko omrežje za komunikacijo med napravami 2, hoče uporabljati preproste linije telehone, do u?

poglej tukaj http://electronics.howstuffworks.com/telephone5.htm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back