SPI vmesnik v VHDL za nios

E

E_D_W_I_N_83

Guest
dragi frens,
currrently sem rokovanje FPGA krovu APEX20K in ravno uporabijo za to .. tako da sem kot možno izvesti z uporabo vmesnika SPI nios procesor in fabric.at stikalo Avalon tem trenutku, jaz sem samo seznanjeni z VHDL in sem bil začuden če any1 je izvorno kodo v VHDL za vmesnik SPI.
bom ga priključiti na čip 74HC595 (sestavljena premik registra in paketom) in diode ki kažejo, da z vsemi LED zasveti v času 1, namesto da ligthing up 1, ki ga 1.anyway, njeno preprosto demo, vendar Jaz sem samo niso prepričani, kodiranja in bi res vse appriciate help.thanks.

Eddie: D

Kaj NIOS / qu (at) rtus version delati u uporabo?Kolikor vem, je tam IP za SPI v SOPC na voljo.

Kind regards
upor

Živjo

Če uporabljate qu (at) rtus paket, Za vse standardne protokole, Altera nudi meg (at) bistvene funkcije.Mislim, da si lahko ustvarite SPI jedro z meg (at) bistvene funkcije.Lahko dobite več informacij iz spletne strani Altera.

S spoštovanjem,
Višva

Živjo,
NIOS že ima vgrajen SPI jedro noter moraš instantiate od graditelja SOPC.Prosimo, preberite dokumentacijo za NIOS, boste dobili veliko informacij tam.

S spoštovanjem,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back