spet xbee problem ....

N

Ngel

Guest
I zasnovali vezje za mojo Xbee serija 1 modul, ki vključujejo 3.3v regulatorja in preprostih logičnih ravni pretvornik (TTL za CMOS).(glej sliko vključeni prosim)
I povezave do USB na COM pretvornik, da sem gradil z AT89C5131, it's fine delajo s serijo 1 in brez problemov na vse.

problem se začne, ko sem zamenjala serija 1 serija 2 modula.
V Xctu program (od digi, program, da nastavite xbee modula),
ki delajo v redu s serijo 1, vendar, ko sem poskusil s serijo 2, ki delajo le za malo in stop (to ni dobila nobenih podatkov iz xbee ), in tudi dobili NA pripeljala utripa enkrat in nato modul se ne odziva, dokler reset \ moč ponastaviti.

BTW
serija 1 celo delajo celo brez kondenzatorjev.

nekdo kdaj poskusil ali imaš to težavo, ali ima kakšno idejo kako popraviti?

hvala vam vsem.

Živjo,
Ali ste se ujemajo z Baud Rate (BD) in Parnost specifikacije Xbee s tistimi iz USB na serijski vmesnik?Privzeta vrednost je BD 9600 za Xbee.

S spoštovanjem,
Laktronics

Yeap je baudov stopnje je v redu.
Prav komunicirati z modulom vendar po 20 char
na submited jo preneha odzivati in ON je pripeljala izklopite in (bivanje na) zelo počasi in šele po vnovičnem je delala za 20 znakov in spet ...

kakšen način je modul?Serija 2 se lahko končna točka zigbee / usmerjevalnik /
koord. vozlišči in če je končna točka je lahko iščete
koord. se pogovoriti.

Živjo,
Kot je Milo rečeno, je problem, se zdi s RF pošiljanje strani in ne z interface.The podatkov se zdi, da je pridobivanje nabrali v pufru in ne bova prenašajo.Torej, analizirati problem iz te točke.

S spoštovanjem,
Laktronics

ter za komunikacijo z dvema xbee s2 rabim enega koordinatorja, in eno končno točko?

Živjo,
Da, kot na njihova arhitektura sistema mreže je sestavljena iz koordinatorja in več usmerjevalnikov in / ali končnimi točkami.

S spoštovanjem,
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back