spenjanje med antenami

P

pacman123

Guest
živjo

Kot del svojega projektnega dela želim prejemati enako (širokopasovno) signal na dve anteni brez amplitude ali neusklajenost faze.Jaz bi rad vedel, če je mogoče dobiti v celoti vezano signalov na dveh anten razporejene tesno.Kakšna je največja sklopke koeficient eno mogoče doseči praktično za širokopasovne antene?kaj je minimalna razdalja med širokopasovne antene, priti v celoti vezano signale?ne tesno razmik med antenami predstavlja vse druge težave, kot so dobiček ali spremembo impedance?

mimo
Pacman

Živjo,
Ne morem ti povedati, kako daleč antene morajo biti, da dobiš, kar hočeš, vendar vam lahko povem, za prepričani, da ko si jih preveč blizu, to je eden od ene in druge v bližini področja, približno nekaj valovnih dolžin ali manj, vam se bodo začeli dobivati dokončno spremembo v impedanca in sevanja v vzorcu, bodo začela delovati kot antena array.
Če so zelo blizu, verjetno manj kot pol valovne dolžine se bodo začeli skupaj nastopata kot ena antena.

živjo

Želim, da vsak od antene dostaviti enak signal s svojimi sprejemnikov.Tako lahko jaz bi to dosegli tako, da se jih manj kot četrtina valovne dolžine narazen?bo delo za širokopasovne signale tudi?

mimo

Sliši se nenavadno, da poskuša zelo vezane anten.Običajno poskušamo zmanjšati spenjanje med anten, da bi povečali njihovo učinkovitost.Mislim, da če imate vezano anten, imate slabo in zmanjšuje učinkovitost.

Če želite zmanjšati sklopke, lahko obiščete to povezavo_Obstaja veliko datotek:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=285373&highlight =

V nasprotnem primeru lahko še razložite, zakaj morate skupaj antene?

Adijo,

Pere

ne morete dobiti zaželeno impedance in dobiček, ko so antene skrbno hranijo.wil je treba spremeniti parametre anteno zaradi sklopke.dajanje antene manj kot λ / 4 povzroča tudi sklopko.dobiti minimalno anten spenjanje mesto v največji možni razdalji.

Imam mathcad program, ki bo izračunal antene do antene spenjanje, vendar iz neznanega razloga edaboard ni dajanje v najem mi niti upload. Mcd ali. Xmcd datotek.Kdorkoli znanje kako uganjati to?

to podaljšanje niso dovoljene tukaj.Samo zip, ali bo. rar pila ter upload to datoteko.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back