Spartan 2 do modula VRM

T

toffee_pie

Guest
halo guys Ali je mogoče uporabiti Spartan 2 za nadzor Vid ravni na VRM modul? in opravlja tudi izračune, na drugi blok znotraj FPGA? Jaz bi iskal nekaj nadzora nad močjo, ki prihaja v FPGA - (Vcco) hvala

Seveda lahko narediš vse, kar hočeš z FPGA, dokler se ne on core in IO napetosti v FPGA ni spremenilo v teh controlls.

dobro si predstavljam, VRM modul "bo" se spreminja vcco napetost in napetost notranjih tirnic v FPGA. to zakaj sem vprašal, če je možno, da to storijo. I so dobili nasprotujoče si odgovore na to in jaz sem čisto zmeden ...? Razmišljala sem pes čuvaj časa se lahko uporabijo za spremljanje FPGA dejavnosti in ko se izda zahtevo za povečanje napetosti bi lahko sporočijo VRM za povečanje napetosti.

To res ni enostavno vprašanje odgovoriti. Dokler so napetosti ostanejo v "legalne" delovnih področjih FPGA, bo v redu, vendar ne morete spremeniti napetosti izven teh omejitev ali obnašanje naprave bodo nepredvidljivo in na koncu mall-funkcijo.

Smem vprašati, zakaj želite povečati napetost, ki temelji na FPGA dejavnosti? To je nekako čudno funkcijo za mene.

njeno ni res čudno. njegova povezana s porabo energije. na tej ravni napetosti govorite potrošnega elektronike, kjer kdaj spusti sedanjih šteje. ... daljšo življenjsko dobo baterije, zakaj pošiljate 2.6volts ali karkoli v FPGA, ko bi bilo samo izvajanje uporabne naloge za 60 odstotkov časa. za 30 odstotkov časa, ki bi delovala na osnovi 'znižana raven varčevanja energije. To je podobno tehniko VRD Intel uporablja svoje procesorje za komunikacijo s sistemom avtobus na prehodu dejavnost. če cpu zazna pokrov zaprt na laptop Kaže na sistemsko vodilo s VRD in napetost se zmanjša gredo v CPU. moj edini pridržek glede tega je z uporabo FPGA zdi preveč težko zaradi same po sebi digitalno naravo tega. MPU kot ATMEL morda bolj fesible ..? (Zgrajena leta psa timer ure in tako naprej)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back