sonet EM Simulator

V

Vijugav

Guest
Nova različica sonet Simulator 9,52 bodo lahko začeli neposredno iz Mikrovalovne Office.Ta funkcija je zelo zanimiva in koristna, zlasti za tiste ljudi, ki uporabljajo MWO pogosto.

Prav tako obstaja suppost, da se nekatere nove metode reševanja in so trdi, da je najbolj točne Planer simulator, zlasti ko gre za ukrivljene linije.

Mislim, bomo izvedeli kmalu dovolj, če te ic correce.I
don't think proti 9,52 sprosti, vendar omogoča pazi nanj.

Pozabi točnost terjatev sonet če poskušate model ukrivljene ali nagnjena geometrij, ali antene ....

Ni AWR's EMsight konkurirajo z sonet
o EM, tako da zakaj MWOffice določa posodo za povezovanje z sonet?Nekaj smrdi tukaj nevarno.Izgleda, da AWR poskuša narediti sam standard, nekaj podobnega Windos za vse tiste, okna aplikacije.

AWR pozna tam EM kupali planarnih simulator ni dober.To je dobra poteza za njih, da dovolijo uporabo drugih solvers.Resnica je tudi Agilent ADS je da je mogoče sprožiti druge solvers.Obstaja način, da se povezava s sonet z ADS, kakor tudi.

Mislim, da je to, da bo bolj pogosto kot ti solvers napredek.Že to je zelo enostavno za uvoz iz na drugi strani.Zakaj ne urejate model in sove s programski paket karkoli hočeš?

Res ne vidite povezavo s AWR in Windows razen, da uporabe naziva "Mikrovalovne urad".

Kot za točnost nisem strokovnjak, ampak sem odprta in je bila napisati-v mikrovalovni list o Sonnets nove sposobnosti za natančno rešiti ukrivljenih geometrij.Jaz sem gotovo ne bo trdijo za ali proti tej programski opremi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back