Solar Power Inverter (transformator-manj) - DC / DC pretvornik

B

binaryninja

Guest
Najprej, vem, da obstaja več objav na to temo. Hotela sem, da začnete novo nit, kar mnogi med njimi so stare objave, in iščem nove info. Drugič, kdo pozna TI C2000 obnovljivo energijo Kit? Ima pretvornik na front-end, uporablja IPM (inteligentni modulom), in C2000 MCU. To je lahko 20Vdc max vhod iz obnovljivih virov (PV / baterije) in izhode 24Vac/40W. Še pomembneje je, me je dobil nalogo, da uporabi zgoraj kompleta kot primer / izhodišče za oblikovanje inverter, da bo surovine iz PV (do 50Vdc) ali 12V baterijo in izhod 110/60Hz in 220/50Hz AC @ 200W. Moje vprašanje: Ali je mogoče povečati napetosti od 1-50Vdc na pribl. 311Vdc ali 155Vdc (najvišje vrednosti) za prispevek k IPM? Z uporabo točno povečanje vezje, da TI uporablja rezultati v krogu max dajatve za skoraj 95%. To je vsekakor previsoka. Stranka želi obdržati transformator manj. Ali obstaja način, da bi to delo? Prav tako sem pravilno o vhodnih napetosti, IPM (je temensko napetost ali peak-to-peak)? Jaz sem še vedno učenje o sončni obrat moči in SMPS na splošno ... prosim dajte mi nekaj vpogleda.

Hi, jaz mislim, da je več bolje uporabiti pretvornik za korak napetosti od 12volt do takrat 115volt lahko uporabite h-most dogovora in tam vozite svoj izhod, ki se bo Ac signal 50-60Hz.

Lahko dobite na "transformerless", vendar ne boste dobili "inductorless" s katero koli vrsto učinkovitosti ali trenutno vrgel. In transformatorjev dobiš mimo vseh vrst nastiness varnostnih Regs. Če gre za penijev, morate bolje skupino odjemalcev.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back