SMS na PSTN z uporabo ATMEL 89S51 in FSK

P

Prog_UC

Guest
Hi,

Jaz sem poskušal izvesti projekt SMS (pošiljanje / prejemanje) na PSTN z uporabo ATMEL 89S51 mikrokrmilnika.

Trenutno im razmišljanja za uporabo XR-2211 in XR-2206 za FSK, šele jaz dont znanje kako to izvesti.

Moči kdorkoli prosim pomoč mi jasno zakaj to?

S spoštovanjem,
Hvala

, Kjer bi si želeli uporabljati FSK v vašem projektu?Vaš cilj projekta in vaš problem z uporabo XR-2211, je nejasen.Prosimo, da pojasnite!

M

Glavna tema projekta je, pošiljanje / prejemanje SMS prek PSTN, z uporabo FSK protokol v priloženem naprav.Za to, jaz izberite 89S51 mikrokrmilnika in XR-2211/XR2206 za oddajnik FSK / sprejemnik.
Problem je, da nimam ustreznega shematskimi za izbrane komponente.Kako lahko sestavite em?

Hvala za pozornost.

Zakaj uporabljati FSK???Mislim, da lahko neposredno uporabi DTMF signale, ki jih telefoni za prenos podatkov od vira do sprejemnika.FSK lahko precej zapletena projekta.
Če še vedno odloči, da bo šel naprej s FSK, najprej poskusite, da gredo skozi list za XR-2211 in XR-2206.Da bi vam kakšno idejo, kako jo izvajati.

M

SMS preko PSTN deluje samo z FSK BELL202 1200bps.DTMF se ne uporablja za vloge SMS preko PSTN.

Poskusite z uporabo FX-614 čip, kot FSK modem.Samo govori, da ga več kot RS232 bus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back