S
Sidramareddy
Guest
Wgat so smernice za načrtovanje standardne celice po meri postavitev ic ...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Hi dragi kurac-freebird. Rekli ste, da imate po meri vlečene standardne celice. Zdi se, da ste izkušen eno v digitalni deisign. Kaj je Začetek pretoka ustvarja cutom standardni celico. Ali je mogoče, da ime na prvi koraki tega toka? Bom jaz tako greatful iz vašega odgovora. Hvala za dvance. AlirezaVsaka standardna celica knjižnica uporablja za zagon kot zbirka pa je določeno celice. Kljub temu, da sem delal z nekaj ljudi, ki uporabljajo prevajalnik na osnovi meta-knjižnice in pristaniških eno glavno, da veliko livarske tokov. Pravi tipke so enotna postavitev nožice, in celice, na redni omrežje, in zagotoviti, da so celice buttable v vseh smereh (pol razmik razdalja do meje). Zlasti Placer / usmerjevalnik morali razsežnost in info pin lokaciji v tabelarični uporabno obliko. Celice Morda poti, posebne značilnosti (prBoundary, zatiči / besedila, itd), ki meri celice ne morejo zahtevati. Sem jih po meri vprežnimi "standardnih" celice in nato ročno napeljani deset kGates Random Logic. Jaz ne bi priporočal, ampak standardizacijo celic postavitev pa ima koristi tudi za primitivne fizično oblikovalni pristop.