B
bibijons
Guest
i izdelani hibridni na RO4003.Zdaj hočem zaslužiti l / λ.
opis hibridnega: SMA (9mm), microstripline (15,6 mm), hibrid s Anaren (1,3-2.6GHz), Preizkušanje s trakastim valovodom (15,6 mm), SMA (9mm)
NWA na i povezan gradbeništvo v celoti in jaz izmerjene za phaseshifting 0 °
1GHz -146 °
1.5GHz -78 °
2GHz -8 °
2.5GHz 59 °
te vrednote sem dal v smithchart in imam l / λ
priti l / λ moje Preizkušanje s trakastim valovodom sem rabil formuli Φ = β * l, ko sem dobil fazi jaz hodil v smith grafikonu in dobil l / λ
in končno rabim l / λ za SMA konektor, vem εr = 1,5, l = 9mm
rabim formule za to, sem jaz pravico, da ATVP je odvisna od frekvence?
rabim to, ker je moj naslednji modela vključuje uporovnem sloju.na kanal i dal sloju na kanalu B hibrid.in za calibraion je pomembno vedeti dolžino tako, da to nadomestiti na nič.če jaz vem l / λ hibridnega Prepričan sem, da lahko izračunajo dolžino mojega sloju.
design of spliiter: 50Ω microstripline razdeli v 2 delih, kjer imata oba upora (SMD) of 50Ω
upanje mi opis ni bil slab.
hvala za pomoč
opis hibridnega: SMA (9mm), microstripline (15,6 mm), hibrid s Anaren (1,3-2.6GHz), Preizkušanje s trakastim valovodom (15,6 mm), SMA (9mm)
NWA na i povezan gradbeništvo v celoti in jaz izmerjene za phaseshifting 0 °
1GHz -146 °
1.5GHz -78 °
2GHz -8 °
2.5GHz 59 °
te vrednote sem dal v smithchart in imam l / λ
priti l / λ moje Preizkušanje s trakastim valovodom sem rabil formuli Φ = β * l, ko sem dobil fazi jaz hodil v smith grafikonu in dobil l / λ
in končno rabim l / λ za SMA konektor, vem εr = 1,5, l = 9mm
rabim formule za to, sem jaz pravico, da ATVP je odvisna od frekvence?
rabim to, ker je moj naslednji modela vključuje uporovnem sloju.na kanal i dal sloju na kanalu B hibrid.in za calibraion je pomembno vedeti dolžino tako, da to nadomestiti na nič.če jaz vem l / λ hibridnega Prepričan sem, da lahko izračunajo dolžino mojega sloju.
design of spliiter: 50Ω microstripline razdeli v 2 delih, kjer imata oba upora (SMD) of 50Ω
upanje mi opis ni bil slab.
hvala za pomoč