skeniranja verige preureditev

C

cooldude040

Guest
SCAN verige prerazporedil ...............kaj je mišljeno s tem ... in na kakšni podlagi fizičnih inženir konstrukcija preuredili to in wt je v ta namen?

ki temelji na časovni razpored in preobremenjenost orodje za optimalno krajih standard celic.Med tem, če skeniranja verige so dodeljeni, lahko prekinitev verige naročanje (ki se opravi skeniranje vstavitve orodje, kot DFT sestavljač od Synopsys) in se lahko preuredite za optimizacijo je ....vzdržuje no.of flops v verigi

Tako je - med umestitev, lahko za optimizacijo bo skeniranje verige težko pot zaradi zastojev, tako da bo ponovno orodje za verigo za zmanjšanje količine kovin, ki je potreben za pot od ene do druge flop.To včasih zaostruje imajo časa težave v verigi, tako da lahko imajo blažilniki, ki se vstavi v optično pot.To morda ne bo mogel ohraniti skeniranja dolžino verige točno - in ne more swap celic iz različnih področij ure.

To je običajno ni težava, da ATPG - ste pravkar prebrali novo netlist, in ponovno ustvarjajo vzorce.

John
DFT Digest
DFT Forum

tipično koliko FF menijo, medtem ko vstavite skeniranja chans.in 65nm

Citat:

tipično koliko FF menijo, medtem ko vstavite skeniranja chans.in 65nm

"Običajno koliko FF menijo, medtem ko vstavite skeniranja chans.in 65nm"

Scan dolžino verige (če) je to kar hočeš reči, ki jih narekuje spomin omejitve Tester in ne tehnologije vozlišče.Več tisoč, vendar ne vem, Športni teren številko.

Zakaj spremeniti DEF datoteko verilog?
Odgovor je, če sploh ne moremo nadzorovati ongestion potem mi bo dala našim netlist nazaj DFT encineer THT, da je mogoče spremeniti skeniranja verige ponovno
Ampak zakaj za pretvorbo iz DEF do verilog moremo neposredno dati netlist ki uvažamo moram jaz pravilen??

Scan verige so dolge premik registrov za atpg namene.Ker so te verige žico pre-postavitev, ti ni treba postavitev prijazna.Brez preureditev verig, skeniranje verige prispeva k dolgo skupno wirelength.Od routability vidika je pomembno, da se zmanjšajo wirelength.To zmanjšuje (omejena) metal povpraševanje in dejanj za zmanjšanje zastojev.(Glej Sarrafzadeh, Wong et al).Stray verige (neurejen), lahko zahtevajo repetitorji in povečanje uporabe.Čeprav je čas vprašanj ne sme pričakovati, saj verige so zgolj premik poti teče po nizkih atpg premik frekvenc, bi to lahko bilo vprašanje, če verigo kakovosti preveč slabo.

Buzz če potrebujete dodatne informacije.

cooldude040 wrote:

SCAN verige prerazporedil ...............
kaj je mišljeno s tem ... in na kakšni podlagi fizičnih inženir konstrukcija preuredili to in wt je v ta namen?

Citat:

Zakaj spremeniti DEF datoteko verilog?

Odgovor je, če sploh ne moremo nadzorovati ongestion potem mi bo dala našim netlist nazaj DFT encineer THT, da je mogoče spremeniti skeniranja verige ponovno

Ampak zakaj za pretvorbo iz DEF do verilog moremo neposredno dati netlist ki uvažamo moram jaz pravilen??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back