sinteza z zasnovo prevajalnik

C

cosmonutt

Guest
živjo,

so splošno vprašanje v zvezi s sintezo.Resnično upam, da bo nekdo odgovori kmalu, čeprav je moje delo na šoli zaljubljen zaradi tega!
Imam hierarhičnega modela.je modul vrhu ravni.obstaja nekaj, recimo štiri, vmesni ravni modulov M1, M2, M3, M4.in nekaterih manjših submodules reči S1, S2 in S3.za sintetiziranje design i ustvarili sintetiziranih netlists za submodules s1, s2, s3.Potem sem sintetizirali modues m1, m2 itd.obravnave v že sintetizirani netlists od s1, s2, s3 v njih.s1, s2, s3 se uporabljajo v več kot en vmesni moduli ravni m1, m2 itd, ko sem končno sintetizira vrh modul raven, ki združuje le sub module m1, m2 itd na najvišji ravni, sem prebral v sintetizirani netlists za module m1, m2, m3 in m4.Vendar, jaz zaslužiti netlist ni edinstven.še posebej, submodules m1, m2, m3, m4 so edinstvene primere, kar pomeni, da se zdi, da so bili uniquified.Vendar pa najnižja raven submodules s1, s2 se ne itd.ko delam uniquify na vrhu i raven sinteze zaslužiti opozorilo, ki pravi nekaj podobnega modul s1 se pojavi v modulu m3 pred in zato bo, se ne upošteva.

kaj bi lahko razlog za to, in kako naj naredim to, da bi dobili edinstveno netlist?

hvala! [/ u]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back